Bugün, 18 Haziran 2025 Çarşamba

Artos Dağı Zirvesinde Manisa BBSK Damgası

0

SPOR 4.08.2020 13:18:53 4483 0
Artos Dağı Zirvesinde Manisa BBSK Damgası
Manisa Büyükşehir Belediyespor Dağcılık Şubesi sporcuları, Van Gölü'nün güneyinde Bitlis ve Van il sınırlarında bulunan İhtiyarşahap Sıradağlarının zirvesi noktasını oluşturan 3 bin 557 metre yüksekliğindeki Artos Dağı’na tırmandılar. Kulübün  flamasını Artos Dağı doruklarında dalgalandıran sporcuları, önemli bir faaliyeti daha başarılı bir şekilde tamamladılar.
 
Ağustos ayı itibariyle tırmanış faaliyetlerini yoğunlaştıran Manisa Büyükşehir Belediyesporun başarılı dağcıları, bu kez de Artos Dağı (3557 metre) zirvesinde kulüp bayrağımızı dalgalandırdılar. Sporcularımız, Kavuşşahap olarak da bilinen İhtiyar Şahap Dağlarının zirve noktasını oluşturan Van’ın Gevaş ilçesinde yer alan Artos Dağı’na tırmanış, yaklaşık 10 saat sürdü. Zirve yapan sporcularımız, Manisa Büyükşehir Belediyespor flamasını ülkemizin farklı bir bölgesinde daha dalgalandırmanın gururunu ve heyecanını yaşadılar.
 

Paşaköy Futbol Kulübünde yeni başkan Osman Nur Murdan

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

MANİSA 1965 MASTERLER DERNEĞİ KURBAN BAYRAMI KUTLAMA

MANİSA ASKF KURBAN BAYRAMI KUTLAMA

Manisa Ülkü Ocaklarından sahur programı

Manisalı kadın muhtarlar Ankara'da birlik ve dayanışma mesajı verdi.

Gediz İlköğretim Okulu öğrencilerinden Askıda Kıyafet” projesi

MURADİYE 3 PUANI KAPTI

  • Çarşamba 35.5 ° / 16.6 ° Güneşli
  • Perşembe 36.3 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Cuma 37.1 ° / 17.7 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.