Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

AMATÖRÜN EMEKTARLARI

1

SPOR 12.12.2020 18:29:22 2943 0
AMATÖRÜN  EMEKTARLARI



Manisamızda futbol sahalarında zorlu koşullardaki çileyi seve seve çekenlerin sayısı da az değil. Hüseyin Dalaş ve Mehmet Çelik 'te bu emektarlardan .
 

Ülkemizde amatör futbolun çilesi asla bitmez. Manisamızda futbol sahalarında zorlu koşullarda  bu çileyi seve seve çekenlerin sayısı da az değil.

İşte onlardan biri yıllardır sahalarda yönetici, malzemeci, abi olarak görev yapan ve amatöre hizmet eden  Hüseyin Dalaş.Namı diyar döşemeci Hüseyin.35 yıldır amatör futbola hizmete devam ediyor.
Diğeri de yaz, kış, hafta içi, hafta sonu, alt yapı, üst yapı maçı gözetmeden her maçta görev alan nöbetçi saha komiseri Mehmet Çelik.  25 yıldır  sahalarda  o da hizmete devam ediyor.

Bu iki emektar güçlerinin yettiği sürece amatör futbola hizmete devam edeceklerini ifade etttiler.Bu iki  spor emektarı alkışı  fazlasıyla hak ediyorlar .
Muharrem KAZER


 

 


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

Anahtar Kelimeler: amatorun-emektarlari
  • Cuma 32.4 ° / 16.1 ° false
  • Cumartesi 32.9 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Pazar 31.1 ° / 17.6 ° false

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.