AMATÖRDE DÜDÜK 4-5 MART'TA ÇALACAK

TFF Amatör İşler Kurulu deprem nedeniyle ara verilen 2022-2023 sezonunda maçların 4-5 Mart'ta tekrardan başlayacağını açıkladı.

MANİSA-AMATÖR FUTBOL 25.02.2023 08:34:00 1437 0
AMATÖRDE DÜDÜK 4-5 MART

 

 

 

TFF Amatör İşler Kurulu deprem nedeniyle ara verilen 2022-2023 sezonunda maçların 4-5 Mart'ta tekrardan başlayacağını açıkladı.

TFF Amatör İşler Kurulu’nun açıklaması şöyle,

"Bilindiği üzere ülkemizde meydana gelen deprem felaketi sonrası TFF ‘nun 09.02.2023 tarihli kararı ile tüm Amatör müsabakalar Şubat ayı sonuna kadar ertelendiği açıklanmıştı.

OHAL İlan edilen (Adana, Adıyaman Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, Malatya, Kahramanmaraş, Şanlıurfa, Kilis ve Osmaniye) illerimizde ve Bölgesel Amatör Lig 2. Grup ve 7. Grup müsabakaları haricindeki tüm illerde Bölgesel Amatör Lig, Yerel Amatör Lig ve Alt Yaş kategorileri müsabakaları 4 - 5 Mart 2023 tarihinden itibaren oynatılacaktır.

Deprem felaketinin yaşandığı 6 Şubat öncesinde ertelenen ve oynanamayan müsabakalarının 4-5 Mart 2023 tarihinden önce oynatılması ile ilgili karar Amatör İşler Kurulu tarafından verilecektir.

Detaylı açıklama daha sonra paylaşılacaktır.

TASKK"

Bir yazı görseli olabilir

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Manisa Aşık Veysel GESK, Goalball Şampiyonasında Sahaya Çıkıyor

Yeniden Refah Partisi’nden Yayla ve Kışla Köylerine Ziyaret: “Sorunların Takipçisiyiz”

Soma’ya Yeni Sosyal Mekân: Vargel Kafe Resmen Açıldı

Manisa FK’dan Transfer Bombaları: 8 Yeni İsimle Anlaşma Sağlandı

Manisa Büyükşehir’den Engelli Yurttaşa Umut Eli: “Bu Şehirde Kimse Yalnız Değil”

Manisa’da Yazın En Güzel Serinliği: Çocuklara Ücretsiz Portatif Havuz Keyfi

CHP’li Tahmilci’den Sert Tepki: “Bu Sessizlik İhanettir, Alın Teriyle Alay Edilmez”

Paşaköy FK'da Mutlu Çamlıyer dönemi

Anahtar Kelimeler: AMATÖRDE DÜDÜK - ' ÇALACAK
  • Cumartesi 36.6 ° / 20.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 37.5 ° / 21 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 35.5 ° / 20.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.