Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Aliağa FK,'da Hakan Şapçı Dönemi

1

SPOR 21.07.2020 16:46:17 11357 0
Aliağa FK,







Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) ekiplerinden İzmir temsilcisi Aliağa FK, teknik direktör Hakan Şapçı ile anlaşmaya vardı.

Yeni sezonda profesyonel liglere çıkma hedefiyle çalışmalarına başlayan İzmir ekibi Aliağa Futbol Kulübü, teknik direktörlük görevine Hakan Şapçı’yı getirdi. Sarı siyahlı kulüp, 47 yaşındaki tecrübeli teknik adamla yeni sezon için sözleşme imzaladı. Şapçı, bu sezon Aydın ekibi Yıldızspor ve Sökespor’un da aynı grupta mücadele ettiği Bergama Belediyespor’u şampiyon yaparak 3. Lige çıkarmıştı.

ACAR; “HEDEFİMİZ SÜPER LİG”

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar futbolculardan, teknik ekibe, kulüp yönetiminden, taraftarlara kadar herkesin bu sezon hedefin öncelikle 3. Lig ve sonrasında daha üstün başarılara imza atmak bilincinde olması gerektiğini dile getirerek, “Hakan hocamız 2020-2021 sezonunda Aliağaspor FK teknik direktörü olarak Aliağa’mızın başarısı için görev yapacak. İnşallah sağlıklı bir sezon geçiririz. Aliağa olarak, şehir olarak her alanda hedefimiz Süper lig. Tabii sportif alan bizim için çok önemli bir alan. İnşallah futbolda da çok başarılı bir sezon geçirmeyi diliyoruz. Aliağaspor olarak hak ettiğimiz yerlere ulaşmak istiyoruz. Başta kulüp başkanımız Kamil Önal olmak üzere, yönetimimiz, taraftarımız, teknik heyetimiz ve futbolcularımız tek yürek 3. Lige çıkmanın heyecanı içinde olmalıyız ve hedefimize ulaşmalıyız. Tek hedefimiz öncelikle profesyonel lige çıkmak. Ardından başarılarımızı sürdürüp en üst noktalara ulaşmak istiyoruz. Hocamızın geçmişteki başarıları ve son olarak Bergama’da ulaştığı başarı, Aliağa’mızda da başarıya ulaşacağımızı gösteriyor. Kulübüyle, Belediyesiyle, taraftarıyla, halkıyla tek yürek bu başarıyı elde edeceğiz. Aliağamıza hayırlı olsun” dedi.

“ALİAĞA’YI HAK ETTİĞİ YERLERE TAŞIYACAĞIZ”

Aliağaspor FK’ da Teknik Direktörlüğe Hakan Şapçı da Aliağa’nın daha üst ligleri hak ettiğini ifade ederek “Aliağa’da olmaktan dolayı çok mutluyum. Geçmişte yakaladığımız başarıların bir yenisini, belki de en kıymetlisini yakalamak için buradayız. Ben başta Belediye Başkanımız Serkan Acar beye, Kulüp Başkanımız Kamil Önal beye, Sportif Direktörümüz Burak Akyıldız’a çok teşekkür ediyorum. İnşallah hep birlikte tüm Aliağa, tüm taraftarımızla birlikte Aliağa FK’ yı hak ettiği üst liglere taşımak için var gücümüzle büyük bir mücadele vereceğiz. Ben de bu ailenin bir ferdi olmaktan dolayı çok mutluyum, çok gururluyum.” Dedi.

KAMİL ÖNAL: “ALİAĞA’MIZA HAYIRLI OLSUN”

Aliağa Spor FK Başkanı Kamil Önal da Aliağa’nın daha üst liglerde olması gerektiğini ve bu hedeflere ulaşmak için çalışacaklarını söyleyerek “Bugün Aliağa’mız için çok güzel bir gün. Başarılara kavuşmuş ve yeni başarıları hedefleyen bir ismi Teknik Direktörlüğe getirdik. Serkan Acar başkanımızla birlikte kulüp olarak bizim de hedeflerimiz daha üst liglerde olmak, Aliağa’ya layık şekilde daha büyük başarılar yaşamak. Aliağa’mıza hayırlı olsun” dedi.

ŞAMPİYONLUKLARA ABONE

Kariyeri başarılarla dolu tecrübeli teknik adam, Manisa FK ve Turgutluspor’u Bölgesel Amatör Ligden 3.Lig’e çıkardı. Utaş Uşakspor’da ise üst üste şampiyonluklarla BAL’dan 3.Lig, oradan da 2.Lig’e çıkaran Şapçı, son olarak bu sezon Bergama Belediyespor’u da 3.lige çıkarmayı başardı.


 

Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

Anahtar Kelimeler: aliaga-fk-da-hakan-sapci-donemi
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.