Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Ali Uçak, Manisa basınıyla iftarda buluştu.

MHP Manisa 2.Sıra Milletvekili Adayı Ali Uçak, Manisa basınıyla iftarda buluştu.

MANİSA-GENEL 18.04.2023 00:00:00 1147 0
Ali Uçak, Manisa basınıyla iftarda buluştu.

 MHP Manisa 2.Sıra Milletvekili Adayı Ali Uçak, Manisa basınıyla iftarda buluştu. Hilton Hotelde gerçekleşen programda konuşan Ali Uçak,  5 yaşından itibaren ticarete atıldığını söyledi. Pazarcılık yaparak bugünlere geldiğini vurgulayan Uçak, Manisa' da tarımın daha da geliştirilmesi gerektiğini kaydetti. Seracılığa önem vereceğini ifade etti.
 MHP Manisa milletvekili adayı Ali Uçak, üzümün Manisa için çok önemli bir değeri olduğunu vurgulayarak, üzümün taban fiyatı hasat zamanı değil, hasattan önce açıklama taban fiyatlarının açıklanmasının fiyat dengesini saglayacagini belirtti.
Milliyetçi Hareket Partisi Manisa milletvekili adayı Ali Uçak, Manisa'da görev yapan basın mensuplarıyla iftarda bir araya geldi. Manisa'daki bir otelde düzenlenen iftar sonrası konuşan Uçak sözlerine kendini tanıtarak başladı. 
Çocukluğundan bu yana çalışma hayatının içinde olduğunu ifade eden Uçak, "Benim uzmanlık alanım tarım. Bu alanla ilgili her soruya cevap veririz, her soruna da hakimiz." dedi.
PKK VE DESTEKÇİLERİ HARİÇ HER SİYASİ GÖRÜŞE SAYGIM VAR
Uçak, her siyasi görüşe saygısının olduğunu ifade ederek, "Saygı duymadığım tek kesim PKK ve destekçileri. Terör ve destekçilerinin Allah belasını versin" şeklinde konuştu. 
HEDEFLERİNİ ANLATTI
MHP Manisa Milletvekili adayı Uçak, açıklamasının son bölümünde söyle dedi: "Manisa tarımı daha da geliştirilebilir. Örtü altı seracılığı geliştirebiliriz. Üzümü daha da değerli hale getirebiliriz. Derdimiz bu. Manisa'nın tarımı temsil edecek bir vekile ihtiyacı var. Bütün vekillere ve vekil adaylarına saygım sonsuz ancak tarım alanında hepsiyle tartışmaya hazırım. Seracılığı ön plana çıkaracağız. Alaşehir'de sıcak su kaynakları var. Bu kaynaklar seralarda değerlendirilebilir. Dolu yağınca üzümcü zarar görüyor. Örtü altı sistemlerini geliştirmemiz lazım. Pahalı bir sistem ancak en azından uygun maliyetli krediler çıkarılabilir."
Uçak daha sonra kendisine yöneltilen soruları yanıtladı.

 


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

Anahtar Kelimeler: Manisa basınıyla iftarda buluştu.
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.