Alaşehirde kaçak kazı baskını

0

ASAYİŞ 17.11.2020 19:29:48 3118 0
Alaşehirde kaçak kazı baskını
Manisa’nın Alaşehir ilçesinde müstakil bir evin içinde kaçak kazı yapan 7 kişi polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde müstakil bir evin içinde kaçak kazı yapan 7 kişi polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olay Manisa’nın Alaşehir ilçesi Beşeylül Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre gece saatlerinde 7 kişi Y.T.’ye ait bir müstakil bir evin bahçesinde kaçak define kazısı yaptı. Durumu öğrenen Alaşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından eve baskın düzenlendi. Düzenlenen baskında suçüstü yakalanan N.B. (31), S.T. (38), D.B. (33), H.B. (17), M.K. (40), A.K. (38) ve B.T (29) gözaltına alındı. Olay yerinde yapılan incelemede evin zemininde 8 metre derinliğinde ve 13 metre uzunluğunda çukur kazıldığı tespit edilirken, tarihi esere rastlanılmadı. Gözaltına alınan şüpheliler emniyete götürülürken, olayla ilgili soruştırma başlatıldı.

 

Eğitim-İş Manisa’da işyeri temsilcilerine eğitim verdi

Büyükşehir’de Proje Üreten Belediye Modeli Güçleniyor

Salihli Hacıbektaşlı’da yeni tesisten ilk asfalt

Büyükşehir kendi asfaltını yollarda kullanmaya başladı

YUKUT, 1’inci yılını sergiyle kutladı

Manisa’da Güçlendirici Bakım Modeli Toplantısı

Zeytinyağında gıda güvenliği ve markalaşma Manisa’da ele alındı

Başkan Çetin Akın sel sonrası sahada

Anahtar Kelimeler: alasehirde-kacak-kazi-baskini
  • Pazartesi 7.6 ° / 2.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 5 ° / 1.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 6.7 ° / 3.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.