Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

Alaşehir'de Elektrik Zamları Protesto Edildi

0

MANİSA- İLÇELER 12.02.2022 00:02:32 1031 0
Alaşehir


Sorumlu Elektrik dağıtım firması önünde gerçekleşen basın açıklamasına, Cumhuriyet Halk Partisi adına İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Günen, İYİ Parti İlçe Başkanı Kadir Daş, Saadet Partisi Alaşehir İlçe Başkanı Nurin Özcan, Demokrat Parti Alaşehir İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve birçok vatandaş katıldı.
Firma önünde toplanan vatandaşlara hitaben bir konuşma gerçekleştiren İYİ Parti Alaşehir İlçe Başkanı Kadir Daş ; 'Sevgili Arkadaşlar. Bugün burada artık çekilmez hale gelen yüksek fatura bedellerini protesto etmek için toplandık. Çiftçiler olarak yılda bir kez kaldırdığımız mahsülün gözüne bakıyoruz. Ama Yapılan gübre ve mazot zamlarının ardından Elektriğe yapılan zam'la başımızı kaldıramaz hale geldik. Çiftçilerimiz elektrik faturaları yüzünden bağlarını sulayamaz oldu.Artık yeter 'diye konuştu.
CHP adına konuşma yapan İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Günen ise ;' Yüksek elektrik faturalarını ödeyemeyenler ve mağduriyet yaşayan vatandaşlarımız için buradayız. Yüksek faturalar nedeniyle esnaf çaresiz, evimizde lamba yakamaz olduk. Zamlar geri alınsın' dedi.
Saadet Partisi İlçe Başkanı Nurin Özcan'da 'Yüksek elektrik faturaları yüzünden sadece
Ak Parti ve iktidar yandaşı olduğu için ses çıkarmayanlar oldukça zamlar altında ezilmeye muhtacız. Yüksek Elektrik faturaları yüzünden vatandaşlarımız büyük
sıkıntı çekmekte' dedi.
Veli Kaya





 

Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Cumartesi 32.9 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Pazar 31.1 ° / 17.6 ° false
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.