Alaşehir Belediyespor Ümit Mutlu İle Anlaştı

1

SPOR 27.06.2016 14:01:50 1925 0
Alaşehir Belediyespor Ümit Mutlu İle Anlaştı

Geçen sezon ligin ilk yarısında BAL ekiplerinden Serhat Ardahanspor formasını giyen, devre arasında Spor Toto 3.Lig 2.grup ekiplerinden 1920 Maraşspor'a transfer olan 30 yaşındaki orta saha oyuncusu Ümit Mutlu'yu kadrosuna kattı.

Ümit Mutlu; Seyhan Belediyespor, Adanaspor, Yeni Burdur Gençlik, Elazığspor, Şanlıurfa Belediyespor, Nilüferspor, Kırıkhanspor, KayapınarBelediyespor, Gebzespor, Ceyhanspor, Düzcespor, Serhat Ardağanspor ve 1920 Maraşspor formalarını giydi. Türkiye kupasında 5, BAL'da 61, 3.Lig'de 153, 2.Lig'de 29 ve PTT 1.Lig'de 16 kez giyerek 43 gole imza attı.

HABER MERKEZİ

Yunusemre’de 17 Kilometrelik Yolda Asfalt Seferberliği Başladı

Manisa Aşık Veysel GESK, Goalball Şampiyonasında Sahaya Çıkıyor

Yeniden Refah Partisi’nden Yayla ve Kışla Köylerine Ziyaret: “Sorunların Takipçisiyiz”

Soma’ya Yeni Sosyal Mekân: Vargel Kafe Resmen Açıldı

Manisa FK’dan Transfer Bombaları: 8 Yeni İsimle Anlaşma Sağlandı

Manisa Büyükşehir’den Engelli Yurttaşa Umut Eli: “Bu Şehirde Kimse Yalnız Değil”

Manisa’da Yazın En Güzel Serinliği: Çocuklara Ücretsiz Portatif Havuz Keyfi

CHP’li Tahmilci’den Sert Tepki: “Bu Sessizlik İhanettir, Alın Teriyle Alay Edilmez”

  • Pazar 37.5 ° / 21 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 35.5 ° / 20.8 ° Güneşli
  • Salı 35.2 ° / 21 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.