AKİGODA KAMP BAŞLIYOR

1

SPOR 2.01.2019 18:34:24 815 0
AKİGODA KAMP BAŞLIYOR

Spor Toto Süper Lig’in ilk devresinde 17 maçta 17 puan çıkararak düşme hattının hemen üzerinde bitiren Akhisarspor, devre arası kampını Antalya’nın Belek bölgesindeki Kempinski Hotel yapacak.

Yeşil-siyahlılarda devre arası kampında kadro dışı bırakılan Seleznov ile sakatlık sonrası ameliyat olan ve tedavisi süren Mustafa Yumlu ile Afjet Ayfonspor’a satılan Onurcan Güler yer almıyor. Tedavileri sona eren Hasan Ali Adıgüzel ile Dany ise kampa katılacak ancak takımdan ayrı çalışacağı bildirildi.

Teknik Direktör Cihat Arslan alt yapıdan Gökmen Aydoğdu, İlke Nelik, Doğukan Nelik, Ali Kaan Güneren, Bora Yılmaz ve Göksu Mutlu olmak üzere 6 oyuncuyu da devre arası kampına aldı.

Öte yandan 4 Ocak’ta başlayacak ara transfer dönemi sonrası yeni oyuncuların da kampa katılması bekleniyor. 10 Ocak’ta kampı bitirecek olan yeşil-siyahlıların 11 Ocak’ta Akhisar’da toplanması bekleniyor

MCBÜ’den Üniversiteler Kick Boks Şampiyonasında Zafer

Manisalı sporculardan Snowbike Türkiye’de büyük başarı

Kaymakam Fatih Genel’den Başkan Şimşek’e iade-i ziyaret

Kahveciler Odası adayları Dostlar Meclisi’nde buluştu

Manisa’da amatör spor için birlik kahvaltısı

Manisa Berberler Odasında Adem Şahin yeniden başkan seçildi

Aziz Nesin oyunu Turgutlu’da beğeni topladı

Hacırahmanlı’ya 4 milyon euroluk altyapı yatırımı

Anahtar Kelimeler: akigoda-kamp-basliyor
  • Çarşamba -3 ° / -7.2 ° Orta kuvvetli karlı
  • Perşembe -2.4 ° / -10.9 ° Hafif karlı
  • Cuma -1.4 ° / -8.3 ° Yoğun kar yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.