Bugün, 30 Nisan 2024 Salı

Akhisarlı Serpil Yeni Saruhanlı’da klip çekti

0

MAGAZİN 6.04.2018 12:17:49 11304 0
Akhisarlı Serpil Yeni Saruhanlı’da klip çekti

Aslen Akhisarlı olan ve Vatan TV’de müzik programı yapan Ankaralı Serpil lakaplı Serpil Yeni, geçen ay programında sözü ve müziği kendisine ait olan yeni şarkısı Memleketim Manisa’yı okumuş ve özellikle Manisalılar tarafından çok beğenilmişti. Bunun üzerine şarkıya çekilecek klibin Manisa’nın ilçelerinde olması gerektiğine karar veren Yeni, Manisa merkez ve tüm ilçelere giderek klip çekimlerini gerçekleştirdi.

Yeni şarkısına çektiği klibinde bütün ilçelerin olmasına dikkat eden Yeni, bu kapsamda Saruhanlı’ya gelerek Saruhanbey Anıtı önünde çekimlerini yaptı. Manisa merkezde ağlayan kaya ile manolya meydanında yapılan çekimlerde vatandaşların yoğun ilgisi nedeniyle renkli görüntüler yaşandı.

2016 yılında çıkardığı “Havan Batsın Şekerim” adlı albümü çok beğenilen Serpil Yeni’nin ailesi Akhisar’ın Kulaksızlar Mahallesinde yaşıyor. Geçtiğimiz ay çıkardığı ve daha önce ki albümünü gölgede bırakacak yeni şarkısı Memleketim Manisa’nın klip çekimlerinin Akhisar ayağında, Akhisar Belediyesi hizmet binası önünde ve Milli Egemenlik Meydanında Chevrolet marka araca binen Serpil Yeni, hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Klip çekimlerinin 17 ilçede gerçekleştirdiklerini ifade eden Serpil Yeni, “Tüm ilçelerde klip çekimlerimizi tamamladık ve her yerde çok güzel şekilde karşılandık. Manisalı hemşerilerimin bu kadar büyük ilgisi beni çok mutlu etti. Çekimler çok güzel oldu. Bu arada çok yorgunum, gribim aşırı derecede hastayım. Ama Memleketim Manisa türküsü için ve Manisa’nın tanıtımı için elimden gelen her şeyi yapmaya razıyım. Sunduğum programın formatı Ankara olduğu için o yüzden Ankara kelimesi geçiyor ancak aslen Manisa Akhisarlıyım. Çektiğimiz “Memleketim Manisa” klibi 13 Nisan Cuma akşamı Vatan TV ekranlarında akşam saat 20.15’de gibi başlayan programımızda yayınlayacağız. Özellikle Manisalı hemşerilerimin desteklerini bekliyorum” dedi.

SERKAN KÜL


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Salı 23.3 ° / 12.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 24.8 ° / 13.3 ° false

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.