Akhisarlı Öğretmene Milli Görev

Akhisar Namık Oğul Ortaokulu öğretmeni Özgür Morbel, Bulgaristan’da düzenlenecek Güneydoğu Avrupa Şampiyonası’nda milli takım kafilesinde idareci olarak görev alacak.

SPOR 1.09.2025 12:13:06 279 0
Akhisarlı Öğretmene Milli Görev

(MHA) - Akhisar Namık Oğul Ortaokulu’nda Beden Eğitimi Öğretmeni olarak görev yapan, aynı zamanda Türkiye Oryantiring Federasyonu’nda Merkez Hakem Kurulu Başkanlığı görevini sürdüren Özgür Morbel’e önemli bir görev verildi.

Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Atilla Güler tarafından görevlendirilen Morbel, 2-8 Eylül 2025 tarihleri arasında Bulgaristan’da düzenlenecek Güneydoğu Avrupa Şampiyonası ve Begun Cup Oryantiring Yarışmalarında Milli Takım kafilesinde idareci olarak yer alacak.

Özgür Morbel, daha önce 2016-2021 yılları arasında Oryantiring Federasyonu Organizasyon Kurulu Başkanlığı yapmış, 2024 yılından bu yana da Merkez Hakem Kurulu Başkanlığı görevini yürütüyor. Spor camiasında uzun yıllardır önemli sorumluluklar üstlenen Akhisarlı hemşehrimiz, bu kez uluslararası arenada Türkiye’yi temsil edecek.

Oryantiring sporunun gelişimi için uzun yıllardır emek veren Morbel’e ve Milli Takım kafilemize Bulgaristan’da düzenlenecek şampiyonada başarılar diliyoruz.

Don Zararına Karşı Üreticiye Büyükşehir Desteği

Selendi’de Kent Lokantası ve Halk Mandıra Açıldı

MESO Genel Kurulunda Bahattin Akyüz Güven Tazeledi

Başkan Çetin Akın Çocukları Hediyelerle Sevindirdi

İl Sağlık Müdürü Zeren, Manisa’da sağlık hizmetlerinin nabzını tuttu

Başkan Şimşek 67 mahallenin nabzını tuttu

Başkan Balaban Muradiye’de altyapı çalışmalarını inceledi

Başevirgen’den GSS primi ve emekli zammı tepkisi

Anahtar Kelimeler: akhisarlı öğretmene milli görev
  • Cuma -3.5 ° / -11.1 ° false
  • Cumartesi -3.8 ° / -10.8 ° Hafif dondurucu yağmurlu
  • Pazar -1.6 ° / -4.9 ° Hafif dondurucu yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.