Akhisarlı Eski Muhtar İntihar Etti

0

BÖLGE 3.01.2017 09:53:35 1320 0
Akhisarlı Eski Muhtar İntihar Etti

Mecidiye mahallesi sakinlerinden edinilen bilgilere göre, bir kızı bir oğlu olan Ali Bahar’ın çocuklarına çok düşkün olduğu, ve yardımsever olduğu öğrenildi. Ali Bahar’ın oğlu Gökhan Bahar acemi birliği Ankara’dan Hakkari’ye dağıtım olması üzerine, dağıtım izni nedeniyle Mecidiye’ye geldiğini söyleyen Mecidiye Mahallesi sakinleri, “İki üç gündür Ali Bahar bir köşede üzgün bir şekilde oturdu. Derdinin olmadığını, sadece oğlu Gökhan’ın Hakkari’de askerlik yapacağına üzüldüğünü söyledi. Ali Bahar’ın intihar etmesine anlam veremedik. Her halde içine kapanık biri olduğu için bunalıma girdi” dediler.
Mecidiye mahallesinde büyük üzüntü ile karşılanan Ali Bahar’ın intiharına Cumhuriyet Savcılığı ey koydu. Yapılan soruşturma ve adli tıp raporundan sonra, Ali Bahar 2 Ocak Salı günü ikindi namazından sonra Mecidiye mezarlığında toprağa verildi.

(İHA)  

Gülşah Durbay için Fatih Sergi Salonu’nda taziye

Mali Müşavirlerden Hükümete Acil Çağrı: 586 Sayılı Tebliğ Geri Çekilsin

BİLSEM Öğrencilerinden Eğlenerek Öğreten Afet Farkındalığı Oyunu

Aile Hekimleri Manisa'da SES Yükseltti

Berberler ve Kuaförler Odası Seçimi İçin Kritik Hamle

Özdağ’dan Gülşah Durbay için: “Manisa başın sağ olsun”

Akhisar Belediyesi Aralık Meclisi ikinci oturumu yapıldı

Başkan Gülşah Durbay’a Topuklu Efe'ye Son Veda Şehzadeler’de

  • Çarşamba 4.9 ° / -1.5 ° Güneşli
  • Perşembe 5.7 ° / -1.7 ° Güneşli
  • Cuma 7.1 ° / -0.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.