Akhisarlı Cimnastikçi Dünya Şampiyonu Oldu

1

SPOR 16.06.2016 16:41:13 1796 0
Akhisarlı Cimnastikçi Dünya Şampiyonu Oldu

Türkiye Cimnastik Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Güney Kore'de 13 Haziran'da başlayan 14. Aerobik Cimnastik Dünya Şampiyonası'nda, 6 kategoride finale yükselen milli takımda, 15-17 yaş kategorisinde Ayşe Begüm Onbaşı altın madalya kazanarak şampiyon oldu.
Aynı kategoride, Ayşe Begüm Onbaşı, Mehmet Ercoş ve Deniz Şahin'den oluşan Trio Milli Takımı ise gümüş madalya aldı.
Finale kalan diğer sporculardan, 12-14 yaş kategorisinde, tek erkeklerde Ahmet Meriç Turmamış, çiftlerde Ezgi Gülenay Dirik ile Can Sarı, trioda Aysu Kumrular, Büşra Çiçek ile Nil Deniz Bal ve 15-17 yaş kategorisinde ise çiftlerde Ayşe Begüm Onbaşı ile Mehmet Ercoş, dereceye giremedi.

(İHA)

Gelecek Partisi Manisa’da Yeni Yılın İlk İl Divan Kurulu Toplantısını Gerçekleştirdi

Ecerbilgiç’ten Meslektaşlarına Kahvaltı Daveti

Manisa’da kanalizasyonda ıslak mendil uyarısı

Okul sporları voleybol Gençler A maçları Manisa’da bitti

Başkan Çetin Akın sağanak yağış sonrası sahada

Berberler Odası’nda değişim rüzgarı: Ecerbilgiç aday

Zafer Kara Akhisar Bakkallar Odası’nda güven tazeledi

TURBELDAK’tan Gökgedik parkurunda doğa yürüyüşü

  • Pazar 1.5 ° / -1.7 ° Yoğun kar yağışlı
  • Pazartesi 1.4 ° / -0.9 ° Yoğun kar yağışlı
  • Salı 1.5 ° / -8 ° Yoğun kar yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.