Akhisarlı Cimnastikçi Dünya Şampiyonu Oldu

1

SPOR 16.06.2016 16:41:13 1763 0
Akhisarlı Cimnastikçi Dünya Şampiyonu Oldu

Türkiye Cimnastik Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Güney Kore'de 13 Haziran'da başlayan 14. Aerobik Cimnastik Dünya Şampiyonası'nda, 6 kategoride finale yükselen milli takımda, 15-17 yaş kategorisinde Ayşe Begüm Onbaşı altın madalya kazanarak şampiyon oldu.
Aynı kategoride, Ayşe Begüm Onbaşı, Mehmet Ercoş ve Deniz Şahin'den oluşan Trio Milli Takımı ise gümüş madalya aldı.
Finale kalan diğer sporculardan, 12-14 yaş kategorisinde, tek erkeklerde Ahmet Meriç Turmamış, çiftlerde Ezgi Gülenay Dirik ile Can Sarı, trioda Aysu Kumrular, Büşra Çiçek ile Nil Deniz Bal ve 15-17 yaş kategorisinde ise çiftlerde Ayşe Begüm Onbaşı ile Mehmet Ercoş, dereceye giremedi.

(İHA)

Emekli Öğretmenlere 24 Kasım’da Anlamlı Ziyaret

KADEM Manisa’dan “Şiddete Karşı Hep Birlikte” Çağrıs

Büyükşehir’in 2026 Bütçesi Yatırım Odaklı Onaylandı

Büyükşehir ve Baro Kadınlara Adli Destek İçin Birleşti

Efendi Mahallesi’nde Şiddete Karşı Farkındalık Buluşması

TURBELDAK’tan Öğretmenler Günü’ne Anlamlı Yürüyüş

Geleneksel Oyunlar Tırı 26 Kasım’da Manisa’da

Bakırlıoğlu’ndan Tarım Bakanlığı’na Sert Eleştiriler

  • Çarşamba 12.7 ° / 4.9 ° Güneşli
  • Perşembe 13.4 ° / 4.5 ° Güneşli
  • Cuma 12.3 ° / 3.6 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.