Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

AKHİSAR'DA BAL-GÖÇ İFTAR YEMEĞİNE İLGİ BÜYÜK OLDU

Akhisar Balkan Göçmenleri Kültürünü Yaşatma ve Dayanışma Derneği Başkanı Tunay Gül, ve yönetim kurulunun organize ettiği iftar yemeğine yoğun katılım oldu.

MANİSA- İLÇELER 3.04.2023 11:36:00 1580 0
AKHİSAR

 

 

İftar yemeğinde okunan yemek duasından sonra konuşan Balkan Göçmenleri Kültürünü Yaşatma ve Dayanışma Derneği Başkanı Tunay Gül  Dernek Olarak organize ettiğimiz İftar yemeğimizin hazırlanmasında emeği geçen yönetim kuruluma, gençlerimize  kadın kolları temsilcileri aşçılarıma burada bizlere destek olan herkese bu organizasyonda maddi ve manevi emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum .Her yıl gelenek haline getirdiğimiz iftar yemeğimizi bu yıl da yapak nasip oldu. İftar programımıza katılan herkese çok teşekkür ederim, yine her yıl olduğu gibi çok kalabalık bir iftar yemeğimiz oldu. Bizleri birleştiren bu sofraların daim olması dileğiyle.
            

Akhisar Balkan Göçmenleri Derneğinin Dernek Binası önünde düzenlenen İftar yemeğine Belediye Başkanı Besim Dutlulu Siyasi Parti İlçe başkanları, AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı, Başkan Yardımcısı Ömer İşçi Ülkü Ocakları Başkanı Adem Duran, 28.Dönem Manisa Milletvekili Aday Adayları ve yönetim kurulu üyeleri, Dernek Başkanları, Esnaf Oda başkanları ve mahalle sakinleri ve muhtarlar vatandaşlar katıldı. 

 

 

 


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

Anahtar Kelimeler: AKHİSAR' - İFTAR YEMEĞİNE BÜYÜK
  • Perşembe 25.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Cuma 32.4 ° / 16.1 ° false
  • Cumartesi 32.9 ° / 18.3 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.