Akhisar’da Kaçak Alkol Operasyonu: 975 Litre Etil Alkol Ele Geçirildi

Akhisar’da düzenlenen operasyonda 975 litre etil alkol ele geçirildi, 2 kişi gözaltına alındı.

ASAYİŞ 23.09.2025 14:45:31 541 0
Akhisar’da Kaçak Alkol Operasyonu: 975 Litre Etil Alkol Ele Geçirildi

(NHA) - Manisa İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kaçak alkol üretimi ve satışına yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Akhisar Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Akhisar Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekiplerince düzenlenen operasyonda büyük miktarda kaçak alkol ele geçirildi.

Ekipler, İzmir’den Akhisar’a kaçak alkol sevkiyatı yapılacağı bilgisi üzerine harekete geçti. Durdurulan araçta yapılan aramada 975 litre etil alkol ve 104 adet “volan” ibareli etiket bulundu.

Araçta bulunan Ö.K. (66) ve S.S. (68) isimli şahıslar gözaltına alınırken, haklarında 5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu kapsamında adli tahkikat başlatıldı.

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü, halk sağlığını tehlikeye atan kaçak alkol üretimi ve satışına karşı mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğini kamuoyuna duyurdu.

Eğitim-İş Manisa’da işyeri temsilcilerine eğitim verdi

Büyükşehir’de Proje Üreten Belediye Modeli Güçleniyor

Salihli Hacıbektaşlı’da yeni tesisten ilk asfalt

Büyükşehir kendi asfaltını yollarda kullanmaya başladı

YUKUT, 1’inci yılını sergiyle kutladı

Manisa’da Güçlendirici Bakım Modeli Toplantısı

Zeytinyağında gıda güvenliği ve markalaşma Manisa’da ele alındı

Başkan Çetin Akın sel sonrası sahada

  • Pazar 5.7 ° / 0.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 7.6 ° / 2.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 5 ° / 1.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.