Bugün, 30 Nisan 2024 Salı

Akhisar Anadolu FK1 Kırkağaç Acar İdman SK 1

Manisa Süper Amatör Kümede Play-Off mücadelesi veren Akhisar Anadolu FK, deplasmanda oynadığı Kırkağaç Acar İdman ile 1-1 berabere kaldı.

VEFAT 12.04.2023 19:17:00 2473 0
Akhisar Anadolu FK1  Kırkağaç Acar İdman SK 1

 

 

Manisa Süper Amatör Kümede Play-Off mücadelesi veren Akhisar Anadolu FK, deplasmanda oynadığı Kırkağaç Acar İdman SK ile karşı karşıya geldi. Maçın hakemi Ali Tunçer ve Ferhat Atıcı, Sertaç Erşahin ile birlikte 10 Nisan Polis Haftası nedeniyle seremonide polis ile fotoğraf çektirerek Polis haftasını kutladı.

Karşılaşma öncesi Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Manisa Şube Başkanı Özer Şenoğlu 10 Nisan Polis Haftası nedeniyle sahada görev yapan Emniyet görevlisi polise 178. Polis haftası gününü kutladıktan sonra her iki takım kaptanı Enes Kasal ve Hakan Ateş’e birer buket çiçek verdi.

Kırkağaç Acar İdman SK: 1

Akhisar Anadolu FK: 1

Saat: 14.00

Stad: Kırkağaç Şair Eşref Stadı

Hakemler: Ali Tunçer, Ferhat Atıcı, Sertaç Erşahin

Kırkağaç Acar İdman SK: Kubilay Azcın, Emre Kavak, Feyzullah Bayram, Şemsettin Avcı, Mert Bostancı, Furkan Gölükçü, Ceyhun Çoban, İsmail Poyraz, Muhammed Ali Aksoy, Enes Kasal, Olgun Pulat Yedekler: Bekir Kaya, Muhammet Çağlayan, Faruk Komşu, Hakkı Güder, Ahmet Ülük, Yunus Emre Azıkan, Kadir Uçar, Atilla Yakıt, Yiğit Gülsen

Akhisar FK: Mustafa Canbuldu, Serhat Çetin, Süleyman Burak Zaimler, Hakan Ateş, Berk Cambaz, Onur Demirok, Alper Mete, Berkay Erkmen, Nurullah Asi, Kubilay Akçay, Mustafa Can Dilşen Yedekler: Kadir Koçyiğit, Ulaş Yalçın, Yiğit Gürlüoğlu, Ömer Uslu, Hasan Mert Avasu, Emirhan Özcan, Ramazan Beydili, Yasin Ayaklı, Sinan Eryüksel, Taha Dilli

Goller: 59.Dk. Şemsettin Avcı 1-0, 90+10:Dk. Berk Cambaz 1-1

Maçtan önemli dakikalar

Yağışlı bir havada oynanan karşılaşmaya konuk takım Akhisar Anadolu FK oyuna başladı. Sahanın kötü olması nedeniyle her iki takımda bir birlerine üstük sağlayamadı ve ilk yarı 0-0 golsüz kapandı. İkinci yarıya ev sahibi Kırkağaç Acar İdman oyuna başladı. 59. dakikada Kırkağaç Acar İdman SK atağında Şemsettin Avcı’nın attığı golle 1-0 öne geçti. Bu gole Akhisar Anadolu FK. 90+10’da Berk Cambaz ile cevap verdi 1-1 .Santrası olmayan  gol ile  karşılaşma 1-1 sona erdi.

 

 


 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

Anahtar Kelimeler: Akhisar Anadolu Kırkağaç İdman
  • Salı 23.3 ° / 12.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 24.8 ° / 13.3 ° false
  • Perşembe 24.1 ° / 12.6 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.