Akhisar'lı Özgür Manisa Bilek Şampiyonu Oldu

0

SPOR 15.12.2021 10:02:08 1322 0
Akhisar

70 kg. da Sağ ve sol kol müsabakalarında tüm rakiplerinin yenerek Manisa İl Birincisi olan Özgür Selen, 28-29 Aralık 2021 tarihinde Aydında yapılacak olan Grup Şampiyonasında 70 kg 'da ilimizi temsil etme hakkını kazandı.
Müsabakalar hakkında bilgi veren Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Özgür Morbel, 'Öğrencimiz ve sporcumuz Özgür Selen sevdiği ve iddali olduğu bir alanda kendini gösterme fırsatı bularak il 1.si olarak bizleri ve ailesini gururlandırdı. Sporun farklı branşlarında öğrencilerimize fırsat vermeye gayret ediyoruz. Bu platformlar onların kendilerini gösterebilmelerinin yani sıra , sosyal ve kültürel anlamda da kendilerini geliştirdikleri yerlerdir.Tütenli mahallemizden hergün kendi imkanları okula gelerek lise eğitimini sürdüren öğrencimiz, sportif alanda da elde ettiği başarıdan dolayı kutluyor ve Aydın'da başarılar diliyorum. 'dedi.

Amedspor, Manisa FK’yı Deplasmanda 3-0 Mağlup Etti

Bakırlıoğlu: “Soru önergelerine yanıt vermeyen bakanlar tasarrufu yanlış anladı!”

Sağlık Meslek Örgütlerinden Tek Sağlık Günü Mesajı: “İnsan, Hayvan ve Çevre Sağlığı Bir Bütündür”

Başkan Besim Dutlulu Esnafı Dinledi: “Her Zaman Halkımızın İçindeyiz”

TGK Heyetinden BİK Genel Müdürü Abdülkadir Çay’a Ziyaret: “Basının Sorunlarını Elbirliğiyle Çözeceğiz”

Selçuk Özdağ ve İdris Şahin, Manisa Dostlar Meclisi’nin Konukları Oldu

MANSİAD’dan Mücahit Arınç ile Manisa Sanayisi Üzerine İstişare Toplantısı

Cumhuriyet Halk Partisi Manisa İl Kadın Kolları Başkanı Gülbahar Tahmilci’den EPDK Kararına Tepki

  • Pazartesi 19.3 ° / 7.9 ° Güneşli
  • Salı 18.4 ° / 8.1 ° false
  • Çarşamba 18.9 ° / 7.6 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.