Akhisar Belediyespor, Kasımpaşa Maçı Hazırlıklarını Sürdürdü

1

SPOR 23.11.2016 15:57:06 1236 0
Akhisar Belediyespor, Kasımpaşa Maçı Hazırlıklarını Sürdürdü

Yılmaz Atabarut Tesislerinde, Teknik Direktör Tolunay Kafkas yönetimindeki antrenman kanat oyuncuları üzerine yoğunlaştı. Yeşil-siyahlılarda hafif sakatlıkları bulunan kaleci Fatih, N’guemo ve Alper takımla çalışmalara katılmazken, Hugo Rodallega, Miquel Lopes, Custodio ise takımdan ayrı çalıştı. 
Takımın Kasımpaşa maçında iyi bir çıkış yakalayacağını umut ettiklerini belirten Akhisar Belediyespor Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, gol noktalarındaki eksiklerini Kasımpaşa maçında gidereceklerini ifade etti. Kasımpaşa maçına golle başlamalarının galibiyeti de tetikleyeceğini dile getiren Acar, taraftara da seslenerek takımı yalnız bırakmamalarını istedi.

SPOR SERVİSİ

Manisa’da Uyuşturucu Operasyonu: 8 Bin 740 Sentetik Hap Ele Geçirildi

Manisa’da 5 Ruhsatsız Tabanca Ele Geçirildi

CHP'li Vekiller Akhisar'da Esnaf ve Vatandaşla Buluştu

Büyükşehir Toplu Ulaşımda Denetimlerini Sürdürüyor

Başkan Dutlulu Basın Mensuplarıyla Buluştu

Başkan Kozan’dan Toplu Sözleşmeye Sert Tepki: “Sefalet Zamlarını Kabul Etmiyoruz”

Vatandaşlar ‘Zafere Giden Yol’ ile Tarihi Yolculuğa Çıkacak

Turgutlu Belediyesi Çocuk Kültür Sanat Merkezlerinde Kış Dönemi Kayıtları Başladı

  • Perşembe 32.4 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Cuma 34 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 34.9 ° / 20.4 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.