Akhisar Belediyespor’da Bursaspor Hazırlıkları Bugün Başlayacak

1

SPOR 28.11.2016 13:01:34 1218 0
Akhisar Belediyespor’da Bursaspor Hazırlıkları Bugün Başlayacak

Bursaspor maçında sakatlanan kaleci Fatih Öztürk ile N’Guemo’nun ardından Kasımpaşa maçında sakatlanan kaleci Milan Lukac ve Miguel Lopes’in de durumları bugün çekilecek MR sonrası belli olacağı bildirildi. Yine Kasımpaşa maçında sahayı sedye ile terk eden Hugo Rodallega’nın ise sakatlık durumunun bulunmadığı yorgunluktan dolayı sedye ile saha dışına çıktığı bildirildi.
Ziraat Türkiye Kupası G grubu 1. hafta müsabakasında Çarşamba günü saat 16.30’da Manisa 19 Mayıs Stadyumu'nda Bursaspor’u konuk edecek yeşil-siyahlılar, 1 günlük iznin ardından bugün saat 15.30’da Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde çalışmalara başlayacak.
Kasımpaşa galibiyetinin takıma iyi bir moral verdiğinin altını çizen Akhisar Belediyespor Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, kupa maçına moralli çıkacaklarını ,yine takımın elinden gelenin en iyisini sahaya koyacağını ve ardından Gaziantep deplasmanın da önemli bir karşılaşma olduğunu kaydetti.

SPOR SERVİSİ

Amedspor, Manisa FK’yı Deplasmanda 3-0 Mağlup Etti

Bakırlıoğlu: “Soru önergelerine yanıt vermeyen bakanlar tasarrufu yanlış anladı!”

Sağlık Meslek Örgütlerinden Tek Sağlık Günü Mesajı: “İnsan, Hayvan ve Çevre Sağlığı Bir Bütündür”

Başkan Besim Dutlulu Esnafı Dinledi: “Her Zaman Halkımızın İçindeyiz”

TGK Heyetinden BİK Genel Müdürü Abdülkadir Çay’a Ziyaret: “Basının Sorunlarını Elbirliğiyle Çözeceğiz”

Selçuk Özdağ ve İdris Şahin, Manisa Dostlar Meclisi’nin Konukları Oldu

MANSİAD’dan Mücahit Arınç ile Manisa Sanayisi Üzerine İstişare Toplantısı

Cumhuriyet Halk Partisi Manisa İl Kadın Kolları Başkanı Gülbahar Tahmilci’den EPDK Kararına Tepki

  • Pazartesi 19.3 ° / 7.9 ° Güneşli
  • Salı 18.4 ° / 8.1 ° false
  • Çarşamba 18.9 ° / 7.6 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.