Akhisar Belediye Meclisi Eylül Ayı Toplantısında 7 Maddeyi Karara Bağladı

Başkan Ekrem Kayserili’nin başkanlığında yapılan Eylül ayı meclisinde taşınmaz kiralama ve satış yetkileri, katip üyelik seçimi ve komisyon raporları görüşülerek karara bağlandı.

GÜNDEM 2.09.2025 19:22:17 51 0
Akhisar Belediye Meclisi Eylül Ayı Toplantısında 7 Maddeyi Karara Bağladı

      (MHA)    Akhisar Belediyesi 2025 yılı Eylül ayı olağan meclis toplantısı, Akhisar Belediye Başkanı Ekrem Kayserili’nin başkanlığında Akhisar Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıda 7 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. Başkan Kayserili, meclis gündemine geçmeden önce yaptığı konuşmada, bugün hayatını kaybederek son yolculuğuna uğurlanan Cumhuriyet Halk Partisi Akhisar İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Güven’i andı. Başkan Kayserili konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Değerli yol arkadaşımız Emine Güven’i kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Kendisini tanıma ve birlikte çalışma fırsatı bulduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum. Birlikte çok güzel işlere imza attık. Onu çok özleyeceğiz. Geride kalan ailesine ve tüm Cumhuriyet Halk Partililere başsağlığı ve sabırlar diliyorum” Sonrasında Eylül ayı meclis toplantısında 7 gündem maddesi görüşüldü ve alınan kararlar şöyle oldu; 1.gündem maddesi İntifa hakkı iptali (Paşa Mahallesi 105 ada 26 parsel) ve gündemin 2.maddesi Akhisar Belediyesine ait taşınmazların 3 yıldan fazla süreyle 10 yıllığına kiralanması için belediye encümenine yetki verilmesi oy birliği ile kabul edildi. 3. gündem maddesinde mülkiyeti Akhisar Belediyesine ait ilgili taşınmazların açık teklif arttırma usulü ile satışına ilişkin belediye encümenine yetki verilmesi Ak Parti ve MHP gruplarının ret oyuna karşılık Cumhuriyet Halk Partisi grubunun kabul oyuyla oy çokluğu ile kabul edildi. 4. gündem maddesinde Meclis Üyesi Emre Okkalı’nın Belediye Başkan Yardımcılığı görevine gelmesi sonucu Meclis Asil Katip Üyeliğinden istifası üzerine yerine Cumhuriyet Halk Partisi Meclis Üyesi Burak Merde kapalı zarf usulü yapılan oylamada meclis üyelerinin tümünün oyu ile Katip üyeliğine seçildi. 5., 6. ve 7. gündem maddeleri: Gündüz Çocuk Bakımevi aylık ücreti ile ilgili Plan Bütçe Komisyon Raporu, Sosyal Tesisler Çocuk Bakımevi yönetmeliği ile ilgili Kanun Nizam Komisyon Raporu ve Reşatbey Mahallesinde bulunan park alanından 1 adet trafo alanı ayrılması ve eş değer park alanı ayrılmasına yönelik Gediz Elektrik Dağıtım A.Ş. tarafından hazırlanan imar planı değişikliği teklifine yönelik İmar Komisyon Raporu, komisyonlardan geldiği şekliyle oy birliği ile kabul edildi.

İl Emniyet Müdürü Aktaş’tan Kuyumcular Derneği’ne Ziyaret

Akhisar Belediye Meclisi Eylül Ayı Toplantısında 7 Maddeyi Karara Bağladı

MASMEK’te Güz Dönemi Kayıtları Başladı

Ahmetli’de İlk Sıcak Asfalt Çalışması Başladı

Ayşe Begüm Onbaşı ve Can Derviş’ten Türkiye Şampiyonası’nda Çifte Altın

Manisa’da Motosiklet Denetiminde 2,1 Milyon Lira Ceza

Başkan Nurlu, Zabıta Haftası’nda Personelle Buluştu

Başevirgen: “20 Yılda Konya Büyüklüğünde Tarım Arazisi Kaybettik”

  • Çarşamba 33.6 ° / 19.5 ° Güneşli
  • Perşembe 29.2 ° / 16.4 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 16.9 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.