AK Parti Tanıtım Medya Başkanı Emre Şener, Manisa basınıyla buluştu

AK Parti Manisa İl Başkanlığı Tanıtım Medya Başkanı Emre Şener, Manisa basınıyla buluştu.

MANİSA-SEÇİM 16.01.2024 14:27:00 3374 0
AK Parti Tanıtım Medya Başkanı Emre Şener, Manisa basınıyla buluştu

 

AK Parti Manisa İl Başkanlığı Tanıtım Medya Başkanı Emre Şener, Manisa basınıyla buluştu.

 

Geçtiğimiz günlerde AK Parti Manisa İl yönetimi açıklanmıştı. Tanıtım Medya Başkanlığına getirilen Emre Şener, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Aykut Büyüktaş ve Güzin Pekiyi ile birlikte AK Parti Manisa il başkanlığı binasında basını ağırladı. 
AK Parti Manisa İl Başkanlığı Tanıtım Medya Başkanı Emre Şener, gazetecilerin günlerini kutladı. Gazetecilerin toplumu aydınlatmak adına görevler üstlendiğini belirtti. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçim süreci hazırlıklarının tüm hızıyla sürdüğünü söyleyen Şener, önümüzdeki günlerde genel merkez tarafından AK Parti’nin Manisa’daki ilçelerde göstereceği adayların belli olacağını ifade ederek, adayların açıklanmasından sonra aday tanıtım toplantısının yapılacağını vurguladı.

Kırkağaç’ta 2.200 Kapasiteli Sahipsiz Hayvanlar Yaşam Alanı Açıldı

MASKİ’den Salihli’ye 35 Kilometrelik Altyapı ve 19 Sondaj Yatırımı

Soma’da Kaçak Kazı Operasyonu: 10 Kişi Suçüstü Yakalandı

Gördes’te 4 Bin Metrekarelik Alana 1500 Ton Sıcak Asfalt

Başkan Balaban’dan Kreş, Sosyal Tesis ve Personel Açıklaması

AKSAN İnşaat Başkanı Abdullah Taşkan Osaka Fuarı’nda Türkiye’yi Temsil Etti

Eğitim Gücü-Sen’den Toplu Sözleşme ve Maaş Protestosu

Karaağaç’tan Velilere Servis Uyarısı: “Yetkili Araçları Tercih Edin”

  • Salı 35.5 ° / 20.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 19.5 ° Güneşli
  • Perşembe 29.2 ° / 16.4 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.