AHMETLİ'DE ÖLÜ BULUNAN GENÇLERLE İLGİLİ VALİLİKTEN AÇIKLAMA 

0

ASAYİŞ 1.02.2021 10:18:49 2277 0
AHMETLİ


Manisa’nın Ahmetli ilçesine bağlı Kestelli Mahallesi'nde jandarma tarafından aynı yerde 4 kişinin cansız bedeni bulundu.
Ova yolundan traktörle geçen bir çiftçinin fark etmesi sonucu olay yerine Ahmetli Jandarma ekipleri ve jandarma olay yeri inceleme ekipleri intikal etti.
Yapılan incelemelerde 20 yaşındaki Ümit Zangal, 23 yaşındaki Serkan Zangal, 22 yaşındaki Muharrem Zengin ve 25 yaşındaki Neşet Dalgın'ın hayatlarını kaybettiği belirlendi. J

Olayla ilgili Valilikten şu açıklama geldi: “İlimiz Ahmetli İlçesi Kestelli Mahallesi'nde meydana gelen ateşli silahla öldürme olayıyla ilgili yapılan ilk incelemede, üç vatandaşımızın av tüfeği ile öldürüldüğü, olay yerinde bulunan ve olayda kullanıldığı düşünülen av tüfeğinin maktüllerden MZ'nin babasına ait olduğu tespit edilmiştir. Silah yarası bulunmayan ve olay yerine ölü bulunan bir vatandaşımızın vefat sebebi ise otopsi sonucu belirlenecektir. Olayla ilgili soruşturma adli mercilerce yürütülmektedir.”

 

Emekli Öğretmenlere 24 Kasım’da Anlamlı Ziyaret

KADEM Manisa’dan “Şiddete Karşı Hep Birlikte” Çağrıs

Büyükşehir’in 2026 Bütçesi Yatırım Odaklı Onaylandı

Büyükşehir ve Baro Kadınlara Adli Destek İçin Birleşti

Efendi Mahallesi’nde Şiddete Karşı Farkındalık Buluşması

TURBELDAK’tan Öğretmenler Günü’ne Anlamlı Yürüyüş

Geleneksel Oyunlar Tırı 26 Kasım’da Manisa’da

Bakırlıoğlu’ndan Tarım Bakanlığı’na Sert Eleştiriler

  • Çarşamba 12.7 ° / 4.9 ° Güneşli
  • Perşembe 13.4 ° / 4.5 ° Güneşli
  • Cuma 12.3 ° / 3.6 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.