Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

AHMETÇAYIRLI ADAYLIĞINI AÇIKLAYACAK

Çayırlı, 16 Mart 2023 Perşembe günü saat 15.00’da İyi Parti Manisa İl Başkanlığı’nda aday adaylığını açıklayacak. Çayırlı, 19 Mart 2023 Pazar günü ise saat 10.30‘da Büyük Saruhan Hotel’de kahvaltı programı düzenleyecek.

MANİSA-GENEL 16.03.2023 00:00:00 1024 0
AHMETÇAYIRLI ADAYLIĞINI AÇIKLAYACAK

 

 

Çayırlı, 16 Mart 2023 Perşembe günü saat 15.00’da İyi Parti Manisa İl Başkanlığı’nda aday adaylığını açıklayacak. Çayırlı, 19 Mart 2023 Pazar günü ise saat 10.30‘da Büyük Saruhan Hotel’de kahvaltı programı düzenleyecek.

İyi Parti Manisa Milletvekili Aday Adayı Ahmet Cayırlı, “Herkese günaydın; yaklaşık 20 aydır aktif olarak birilikte yürüdüğümüz, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in selamını götürmek üzere ilçe ilçe, köy köy, sokak sokak gezdiğimiz, her şeyden önce ailesine ve işine ayırması gereken saatlerden feragat edip maddi manevi desteğini her zaman hissettiren bütün değerli ekip arkadaşlarımıza çok teşekkür ederiz.

Allah hepinizden razı olsun. Emeklerinize sağlık.

Biz bu yolda inananlarız. Memleketimizi içinde bulunduğu bu şartlardan kurtarmak isteyen, aydınlık yarınlar için her sokağı adeta nakış gibi işleyerek büyük bir titizlikle çalışması gerekenleriz. Çünkü biliyoruz ki bu seçim sadece adaylar arasında geçecek bir seçim değil, demokrasi ile tek adam rejimi arasında yapılacak bir seçimdir. Bu seçim içinde bulunduğumuz karanlık günlerden aydınlığa çıkılacak seçimdir. Bu seçim herkesin elini taşın altına koyduğu, hep birlikte adım adım iktidara yürüdüğümüz seçimdir. İnanıyoruz ki herkese örnek teşkil eden bu mücadelemiz ilk günden bugüne olduğu gibi büyük bir ivmeyle büyümeye devam edecek ve bu hareketimiz bir çığ haline gelerek seçimlere çalışacaktır. Hepimizin büyük bir heyecanla çıktığı bu yolda beklenen gün gelmiştir.

16 Mart Perşembe günü saat 15.00’da İYİ Parti Manisa İl Başkanlığında yapacağımız Milletvekilliği aday adaylık açıklamamızda siz değerli yol arkadaşlarımızı aramızda görmekten büyük bir mutluluk duyarız. Dün beraber yürüdüğümüz bu yollarda hep birlikte omuz omuza İYİ yarınlara yürümeye devam edeceğiz!” diye konuştu.

Bir 1 kişi görseli olabilir

 


 


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.