Ahmet Karadağ’dan Kent Konseyi'ne veda ve hizmete devam mesajı

Türkiye Kent Konseyleri Denetim Kurulu Başkanı Ahmet Karadağ Kent Konseyi'ne veda ve hizmete devam mesajı yayınladı.

MANİSA-GENEL 2.08.2023 18:42:00 1499 0
Ahmet Karadağ’dan Kent Konseyi

 

Türkiye Kent Konseyleri Denetim Kurulu Başkanı Ahmet Karadağ, gerçekleşen kongrede Manisa Kent Konseyi Başkanı olarak göreve getirilen Ufuk Tanık’ı tebrik etti. Karadağ, veda ve hizmete devam mesajı verdi.

Türkiye Kent Konseyleri Denetim Kurulu Başkanı Ahmet Karadağ’ın mesajı şu şekilde: “4 yıl boyunca şahsım ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla beraber büyük fedakarlık ve özveriyle hiçbir menfaat gözetmeden tamamen gönüllülük esasına dayalı, sadece kentimizin marka değerini arttırmak, ortak akıl ile bütün sosyolojileri bir arada toplayarak kentli bilinci, kent aidiyetini geliştirmeye çalıştığımız Manisa Kent Konseyinin görev süremizin dolması nedeniyle ve şahsım adına farklı siyasi hedeflerimin olmasından dolayı aday olmadığımız genel kurulda Manisa Kent Konseyi Başkanlığı Görevine seçilen Ufuk TANIK ve yönetim kuruluna seçilen arkadaşlarımıza başarılar dilerim.
Türkiye Kent Konseyleri Birliği Denetim Kurulu Başkanlığımın devam etmesinden dolayı şehrimize, ülkemiz genelindeki hizmetimiz devam etmektedir.”

Mali Müşavirlerden Hükümete Acil Çağrı: 586 Sayılı Tebliğ Geri Çekilsin

BİLSEM Öğrencilerinden Eğlenerek Öğreten Afet Farkındalığı Oyunu

Aile Hekimleri Manisa'da SES Yükseltti

Berberler ve Kuaförler Odası Seçimi İçin Kritik Hamle

Özdağ’dan Gülşah Durbay için: “Manisa başın sağ olsun”

Akhisar Belediyesi Aralık Meclisi ikinci oturumu yapıldı

Başkan Gülşah Durbay’a Topuklu Efe'ye Son Veda Şehzadeler’de

Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay yaşamını yitirdi

  • Salı 4.7 ° / -0.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 4.9 ° / -1.5 ° Güneşli
  • Perşembe 5.7 ° / -1.7 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.