Ahmet Bayram, Tarsus’ta Zirvede

Bayram, kendisine verilen desteklerden dolayı Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Güzgülü’ne ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

MANİSA -SPOR 26.10.2022 15:11:00 1563 0
Ahmet Bayram, Tarsus’ta Zirvede

 

 

Manisa Büyükşehir Belediyespor’un şampiyon atleti Ahmet Bayram, 14. Uluslararası Tarsus Yarı Maratonunda 21 kilometrelik parkuru yaş grubunda şampiyon olarak tamamladı.

 

Mersin’in Tarsus ilçesinde bu yıl 14’üncüsü düzenlenen Uluslararası Tarsus Yarı Maratonu, 447 sporcunun katılımıyla Cumhuriyet Meydanı’nda başladı.

Yine Cumhuriyet Meydanı’nda noktalanan parkurda Kenyalı atlet Benard Cheruiyet Sang şampiyon olurken, Sezgin Ataç ikinci, Etiyopyalı atlet Fetene Alemu Regasa da üçüncü oldu. Manisa Büyükşehir Belediyespor’un başarılı atleti Ahmet Bayram, 21 kilometrelik parkuru 1 saat 21 dakikada tamamladı.

45-49 yaş grubunda şampiyon olan Ahmet Bayram, genel klasmanda 12’nci sırada yer aldı. Manisa Büyükşehir Belediyespor arması altında başarılarına bir yenisini ekleyen Bayram, kendisine verilen desteklerden dolayı Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Güzgülü’ne ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

 

Manisa’da Nuri Keser’den şehit annesine vefa

1m 18s boyunca düşündüm Nuri Keser'den şehit Mehmet Aktaş'ın ailesine vefa ziyareti

Manisa’da Nuri Keser’den şehit emanetine vefa

Manisa Büyükşehir’den asfalt seferberliği: hedef 120 bin ton

Manisa’da Engelsiz Sanat ve Sevgi Buluşması

İhracatın Yıldızları’nda Manisalı firmalara ödül

Moris Şinasi belgeseli Manisa’da seyirciyle buluştu

Manisa’da servis şoförleriyle ulaşım toplantısı

Anahtar Kelimeler: Ahmet Bayram Tarsus’ Zirvede
  • Pazar 4.2 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 4.4 ° / 2.1 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 3.6 ° / -0.9 ° Şiddetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.