AGD Yıldırım İlçe Temsilciliği ve Lanlako Mekan Kitap-Kafe Açılışı Gerçekleştirildi

0

BÖLGE 9.07.2021 00:04:06 2042 0
AGD Yıldırım İlçe Temsilciliği ve Lanlako Mekan Kitap-Kafe Açılışı Gerçekleştirildi


Bölgesel Değerlendirme ve İstişare Toplantıları kapsamında Bursa’da bulunan Salih Turhan, açılan temsilcilik ve kitap kafenin gençliğe hizmet edeceğine vurgu yaptı.
Turhan konuşmasında şunları ifade etti:
“Zamanı ve mekânı emanet bilerek, yarım asırlık aşk ve azimle nice hayırlı hizmetler için yeni adımlar atmaya devam ediyoruz. Milletimize ve gençlerimize, sevginin ve kardeşliğin bir kez daha filizleneceği mekânlar inşa ediyoruz ve tüm Türkiye’de inşa etmeye devam edeceğiz.  Geleceğin inşası ve gençliğin ihyası anlayışı ile yola çıkan kitap kafe projemizin gayesi; ülkemiz gençlerinin ve öğrencilerinin kitapla, okumayla ve kütüphaneyle olan alakasını artırmak ve özellikle ortaokul, lise ve üniversite gençliğinin okuldan arta kalan zamanlarında kültür-sanat faaliyetleri ile bu yöndeki yeteneklerine katkıda bulunmayı amaçlamaktadır.
Erbakan Hocamız; “Her şey hayalle başlar. Bunun altında da inanç yatar. İnanırsanız başarırsınız” inancını bizlere ve gençlere miras olarak bıraktı.
Erbakan Hocamız henüz küçük bir çocukken arkadaşlarıyla tamamen kendi tasarımıyla devletçilik oynar.  Kurduğu bu oyunda devletinin adı Lanlako’dur. Onun para birimini bile düşünür oyunun muhtevasında. Ufak denebilecek yaşta devlet kurup parasını basan Erbakan Hocamız büyüdüğünde, İslam Birliği, D-8’ler, İslam Natosu, Adil Düzen ve daha nice hayallerin gerçekleşmesi için ömrü boyunca gayret göstermiştir. Onun küçükken kurduğu bu muazzam hayaller, bugün yüzbinlerce insana mâl olarak, bu hayallerin gerçekleşmesi için tüm ülke sathında teşkilatlı bir mücadele yürütülmektedir.  Bu mücadelede gençliğimiz, bu güzel mekanlarda hayırlı çalışmaları Allah’ın izniyle yürütmeye devam edeceklerdir.”


 

Manisa Aşık Veysel GESK, Goalball Şampiyonasında Sahaya Çıkıyor

Yeniden Refah Partisi’nden Yayla ve Kışla Köylerine Ziyaret: “Sorunların Takipçisiyiz”

Soma’ya Yeni Sosyal Mekân: Vargel Kafe Resmen Açıldı

Manisa FK’dan Transfer Bombaları: 8 Yeni İsimle Anlaşma Sağlandı

Manisa Büyükşehir’den Engelli Yurttaşa Umut Eli: “Bu Şehirde Kimse Yalnız Değil”

Manisa’da Yazın En Güzel Serinliği: Çocuklara Ücretsiz Portatif Havuz Keyfi

CHP’li Tahmilci’den Sert Tepki: “Bu Sessizlik İhanettir, Alın Teriyle Alay Edilmez”

Paşaköy FK'da Mutlu Çamlıyer dönemi

  • Pazar 37.5 ° / 21 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 35.5 ° / 20.8 ° Güneşli
  • Salı 35.2 ° / 21 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.