Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

ADAY ADAYLARININ PROJE YARIŞI HIZLANDI

0

SİYASET 20.05.2018 14:54:44 2744 0
ADAY ADAYLARININ PROJE YARIŞI HIZLANDI

İYİ Parti Milletvekili aday adayı Erdinç Karaköse’nin ekim 2017 tarihinde Para Dedektifi programında Cem Seymen’le gerçekleştirdiği röportajda Manisa’da üretilen sebze ve meyvelerin başta üzüm olmak üzere Avrupa ülkeleri ve diğer pazarlara, Manisa’da kurulacak bir kargo havalimanı üzerinden, kargo uçakları ile pazarlanacağını söylemiş üretim ve pazarlama altyapısının kurulmasını gerektiğini vurgulamıştı. Böyle bir üretim sürecinin katma değer artışı ile çiftçilerimizin gelirlerini büyük oranda arttıracağını açıklamıştı. Karaköse Milletvekili aday adaylığı sonrasında da 5 Mayıs 2018 tarihinde İYİ Parti Akhisar İlçe Başkanlığını ziyareti sırasında da Manisa’nın kargo havalimanının Akhisar’da kurulabileceğini belirtmişti. Manisa’nın taze sebze meyve ve işlenmiş gıda potansiyelinin taze ve canlı tüketim pazarlarına kargo havalimanına uçaklarla dünyaya ihraç edilebileceğini açıklamıştı.

AYNI PROJE CHP’Lİ ERDOĞDU’DAN DA GELDİ

19 Mayıs 2018 tarihinde özel bir Tv kanalına konuk olan CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu’da Manisa üzümünün dünya pazarlarına kargo uçakları ile taşınması projesinin CHP’nin üretim politikalarını anlatırken önemli bir proje olarak dile getirdi. CHP Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu’nun 19 Mayıs 2018 tarihinde katıldığı TV programında toplu hayvan yetiştirme alanları oluşturulması ve Kobi Birlikleri altyapısı kurulmasının CHP’nin seçim beyannamesinde yer alacağını belirtmesi dikkat çekti.

KARAKÖSE KONU İLE İLGİLİ KONUŞTU

Tüm bu konular ile ilgili görüşüne danıştığımız Karaköse şunları söyledi. ‘25 yıla yakın bir süredir Manisa’nın Sosyo-ekonomik gelişmesi üzerine çalışmalar yürütüyorum.  Ve Manisa’nın üretim ve yaşam için marka bir şehir olması gerektiği iddiasındayım. Ben İYİ Parti Saruhanlı İlçe Başkanlığını 7 Mayıs 2018 tarihindeki ziyaretinde de Saruhanlı ve Manisa için ihtisas gıda organize sanayi bölgesi ile hayvancılık organize yetiştirme projelerini partililer ve basın mensuplarıyla paylaşmış, üretim birliklerinin kurulmasının önemini belirtmiştim. CHP’li Aykut Erdoğdu tarafından da bu konuların dile getirilmesi beni olağanüstü memnun etti.’dedi Karaköse eğer kendisinden esinlenme durumu olduysa ve aynı şeyler düşünüldüyse Türkiye’nin ve Manisa’nın kalkınması için aklın yolunun bir olduğunu belirtti. Karaköse üretim ve ülke kalkınmasının güçlendirilerek vatandaşın refah seviyesinin artacağının altını çizdi. Karaköse  Erdoğdu’ya tekrar teşekkür ettiğini belirtti.  Manisa ve Türkiye’nin geliştirilerek marka üretim ve yaşam şehirleri oluşturulması konusundaki iddiaları bu ve benzeri projelerin yakın zamanlarda farklı parti ve adaylar tarafından açıklanması büyük dikkat çekti.

Mustafa ATADİL


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.