YUNUSEMRE BELEDİYESİ TEMMUZ AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Yunusemre Belediyesi, Mutlu ve Lalapaşa Mahallesinde hayata geçirmeyi planladığı kentsel dönüşüm start alıyor. Bu konuda açılan davaları kazandıklarını dile getiren Yunus

MANİSA- İLÇELER 8.06.2022 20:39:00 1628 0
 YUNUSEMRE BELEDİYESİ TEMMUZ AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

 

Yunusemre Belediyesi Haziran Ayı Meclis Toplantısı, Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi başkanlığında gerçekleştirildi. Yunus Emre Millet Çarşısı Konferans Salonunda düzenlenen toplantıda 34 madde görüşüldü. Yunusemre Belediyesi’nin Mutlu ve Lalapaşa Mahallesinde yapacağı kentsel dönüşüm projesi kapsamında belediye başkanına yetki verilmesi maddesi toplantıda gündeme geldi. Lalapaşa ve Mutlu mahallesinde yaşanan mahkeme sürecinin olumlu sonuçlandığını duyuran Belediye Başkanı Çerçi, süreç hakkında meclis üyelerini bilgilendirdi.

HAK SAHİPLERİYLE SÖZLEŞME İMZALANMAYA BAŞLAYACAK

Başkan Çerçi yaptığı konuşmada, “Lalapaşa ve Mutlu Mahallesinde açılan davaları kazandık. Sürecin sonuna geldik. İmar uygulamaları da yapıldı. 4 etap halinde yapım projeleri, uygulama projeleri bitti. Bakanlıkça da onaylandı. Belediyeden projeleri biten alanların ruhsatlarını hazırlıyoruz. Alınmış ruhsat numaratajı ile beraber vatandaşa giderek sözleşme yapalım diyeceğiz. Büyük oranda vatandaşlarımız bunu talep ediyor bizden. Onun için ruhsatını bu günlerde çıkartıyoruz. Meclisten yetki alıp vatandaş ile başkan ya da başkan adına yetkilendirilecek görevlinin sözleşme imzalaması gerekiyor. İmzalardan sonra etap etap ihaleye çıkacağız. Lalapaşa ve Mutlu’da kentsel dönüşümün sonuna geldik. Bunu gerçek anlamda başarmanın mutluluğunu birlikte yaşayalım. Bu da hayırlı bir iş, vatandaşı ev sahibi yapacağız” diye konuştu. Madde oy çokluğuyla meclisten geçti.  

YENİ MÜDÜRLÜKLER KURULUYOR

Tarımsal Hizmetler, Arşiv, Koordinasyon İşleri, Dış İlişkiler, İnovasyon ve Teknoloji, İklim Değişikliği ve Sıfır Atık ile Kültürel Miras Koruma Müdürlüğü kurulması kararlaştırıldı. Alınan karar kapsamında Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğünün ismi Temizlik İşleri Müdürlüğü olarak değiştirildi.

TGK Heyetinden BİK Genel Müdürü Abdülkadir Çay’a Ziyaret: “Basının Sorunlarını Elbirliğiyle Çözeceğiz”

Selçuk Özdağ ve İdris Şahin, Manisa Dostlar Meclisi’nin Konukları Oldu

MANSİAD’dan Mücahit Arınç ile Manisa Sanayisi Üzerine İstişare Toplantısı

Cumhuriyet Halk Partisi Manisa İl Kadın Kolları Başkanı Gülbahar Tahmilci’den EPDK Kararına Tepki

MCBÜ Yeni Akademik Yıla Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın Katılımıyla Başladı

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nden Merhum Başkan Ferdi Zeyrek ve Çalışanlar İçin Lokma Hayrı

Yunusemre Belediyesi’nden Miniklere “Tasarruf ve Tutumluluk” Eğitimi

Psikolog, Diyetisyen, Fizyoterapistlere Randevu Dönemi Başladı

  • Cumartesi 18.6 ° / 7.2 ° Güneşli
  • Pazar 19.2 ° / 8 ° Güneşli
  • Pazartesi 19.3 ° / 7.9 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.