Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

YÖRÜKLER KURTOĞLU İLE DEVAM DEDİ

Manisa Yörük Türkmen Derneği’nde mevcut başkan Arif Kurtoğlu güven tazeledi.

MANİSA-GENEL 16.01.2023 16:18:00 1219 0
  YÖRÜKLER KURTOĞLU İLE DEVAM DEDİ

 

 

 

Manisa Yörük Türkmen Derneği’nin 3. Olağan Genel Kurulu Sancaklıiğdecik Mahallesi’nde bulunan dernek binasında gerçekleşti. Genel kurula Şehzadeler Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Altındağ, Etkinlik-Sen Manisa İl Temsilcisi Yalçın Taşdemir, Manisa Dostlar Meclisi Kurucusu Cihan Canuyar, Kula-Gökçeörenliler Derneği Başkanı Yunus Erdil ve üyeler katıldı.

Tek listeyle gerçekleşen genel kurulda mevcut başkan Arif Kurtoğlu yeniden başkanlığa seçildi. Kurtoğlu, “Yaptığımız Manisa Yörük Türkmen Derneği genel kurulunda tek listeyle birlik beraberlik içinde yönetim kurulunu seçtik. Daha önce görev yapan ve yeni seçilen tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Hepimizin amacı aynı bu kültüre gönüllü hizmet etmek ve birlik beraberliği dostluğu pekiştirmek” dedi.

Kurtoğlu, dernek olarak Ege Bölgesinin en büyük Bağ Bozumu ve Yörük Kültür Şöleni’ni her yıl gerçekleştirdiklerini ifade ederek, bu yıl da 5. Festivalin 3 Eylül 2023 Pazar günü düzenleyeceklerini söyledi, hazırlıklara başladıklarını açıkladı.


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

Anahtar Kelimeler: YÖRÜKLER KURTOĞLU DEVAM
  • Pazar 31.1 ° / 17.6 ° false
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.