Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Sanayi Yıldızspor zirve takibini sürdürdü

Bölgesel Amatör Lig ekibi Manisa Sanayi Yıldızspor, sahasında karşılaştığı Sultangazi'yi 2-1'lik skorla mağlup ederek zirve takibini sürdürdü.

MANİSA-AMATÖR FUTBOL 1.11.2022 00:00:00 1000 0
 Sanayi Yıldızspor zirve takibini sürdürdü


Kırmızı-siyahlı ekibin gollerini Serdal Öz ve Mert Güngör kaydetti. 10 puana ulaşan Manisa Sanayi Yıldızsporlu oyuncular maçın ardından büyük mutluluk yaşadı. Teknik direktör Halit Alaca, rakip karşısında sayısız gol fırsatı kaçırdıklarını belirterek, "Geriye düşmemize rağmen maçı hiç bırakmadık. Soyunma odasına 1-1'lik skorla girmemiz bizim açımızdan iyi oldu. Her iki yarıda da çok gol pozisyonu yakaladık ancak değerlendirme konusunda sıkıntı yaşadık. İkinci yarıda bulduğumuz gol ile galibiyete ulaştık. Her geçen gün takım halinde daha pozitif işler yapıyoruz. Hatalarımızı en aza indirmek için hafta içi antrenmanlarımızı yapıyoruz. Bu maçı geride bıraktık ve şimdi Alaçatıspor maçına hazırlanacağız. Oyuncularımı galibiyetten dolayı kutluyorum" dedi.


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazar 31.1 ° / 17.6 ° false
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.