Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

OKUR” SULAMA SEZONU 25 HAZİRAN’DA BAŞLASIN"

Saruhanlı İlçesi Ziraat Odası Başkanı Aydoğan Okur ilgililere çağrıda bulunarak sulama sezonunun 25 Haziran’da başlamasını istedi.

MANİSA -MEDYA 15.06.2022 13:23:00 4044 0
 OKUR” SULAMA SEZONU 25 HAZİRAN’DA BAŞLASIN

 

 

Saruhanlı İlçesi Ziraat Odası Başkanı Aydoğan Okur ilgililere çağrıda bulunarak sulama sezonunun 25 Haziran’da başlamasını istedi.

 

Saruhanlı İlçesi Ziraat Odası Başkanı Aydoğan Okur Haziran’da yağışların tarım arazilerinde dikili ürünlere yeterli olduğunu yaptığı ankette de bu görüşün kabul edildiğini ifade ederek,

“Haziran ayında yağan yağmurların yeterli miktarda yağmasından dolayı şu an dikili arazilerimizin su ihtiyacını karşılıyor. Yaptığımız ankette de bu görüş kabul görmektedir.18 Haziran'da sulama sezonunun başlaması, kanallara suların verilmesi hiç bir işe yaramaz. Zaten 15 günlük su verileceği söylenmektedir. su ihtiyacımızı gereken günlerde kullanabilmek için bu tarihin en erken 25 Haziran olması gerekiyor. Bu konuda DSİ bölge Müdürlüğünden bilgi bekliyoruz. ”açıklamasını yaptı.


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Perşembe 22 ° / 11.5 ° Güneşli
  • Cuma 23.4 ° / 12.1 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.2 ° / 10.4 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.