Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Milli Yol  Partisinden Şehit Ailelerine ve Gazilere ziyaret

​​​​​​​Milli Yol Partisi Manisa   İl teşkilatından Gaziler Günü nedeniyle Manisa  Şehit Aileleri ve Gaziler Dernek Başkanı Adnan Kaya ve yönetim kuruluna ziyaret gerçekleşti.

MANİSA-GENEL 18.09.2022 01:16:00 1274 0
 Milli Yol  Partisinden Şehit Ailelerine ve Gazilere ziyaret

Milli Yol Partisi Manisa   İl teşkilatından Gaziler Günü nedeniyle Manisa  Şehit Aileleri ve Gaziler Dernek Başkanı Adnan Kaya ve yönetim kuruluna ziyaret gerçekleşti. Ziyarette gazilerin sorunları ele alındı. 

Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından 19 Eylül 1921’de Mustafa Kemal Atatürk’e “Gazi” unvanının verildiği günün yıl dönümünde,   Gaziler Gününde  Milli Yol Partisi Manisa İl Başkanı İlkay Şimşek ve yönetim kurulu üyeleri, Milli Yol Partisi Yunusemre İlçe Başkanı Hasan Çam ve yönetim kurulu üyeleri, Milli Yol Partisi  Şehzadeler İlçe Başkan vekili Rana Sıvacı ve yönetim kurulu üyeleri Manisa  Şehit Aileleri ve Gaziler Dernek Başkanı Adnan Kaya ve yönetim kurulunu ziyaret etti. 

 

Manisa  Şehit Aileleri ve Gaziler Dernek Başkanı Adnan Kaya  ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve başta Milli Yol Partisi Manisa İl Başkanı İlkay Şimşek  başta olmak üzere yönetim kurulu üyeleri ve tüm davetlilere teşekkür etti. Başkan Adnan Kaya" İlkay Şimşek başkanımızı çıkmış olduğu bu yolda başarılar diliyorum. Her zaman yanlarındayız ve derneğimiz ile güzel  projelere imza atacağız. Parti olarak bu özel günümüzde bizleri ziyaret ederek tüm üyelerimizi mutlu ettiler. Tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum" dedi. 

Şehit Ailelerine ve Gaziler için yapılanların hiçbir zaman yeterli olamayacağını, devletin ve milletin, evlatlarını vatanın bir karış toprağı için  şehit veren ailelerini her zaman baş tacı ettiklerini  söyleyen Milli Yol Partisi Manisa İl Başkanı İlkay Şimşek " Şehit ailelerimizin ve Gazilerimizin her zaman yanındayız.  Gerek partim  Milli Yol Partisi gerekse  şahsım olarak her zaman şehit ailelerimize ve gazilerimize sorunların çözümü konusunda   destek vereceğiz. Bu vesile ile   başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kahraman gazilerimizi, hayatta olanları şükranla ve teşekkürle, Hakkın rahmetine kavuşan kahraman gazilerimizi rahmetle, minnetle anıyorum. Sizler bizim baş tacımızsınız" şeklinde konuştu.

Ziyaret sonrasında karşılıklı hediye takdimi yapıldı ve hatıra fotoğrafı çekildi.

 


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Cuma 32.4 ° / 16.1 ° false
  • Cumartesi 32.9 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Pazar 31.1 ° / 17.6 ° false

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.