Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Manisa'da Kızılay ve Yeşilay Gönüllülerine "Afet Eğitimi" Verilecek

Türk Kızılay Manisa Şubesi ve Yeşilay Manisa Şubesi arasında “Yeşilay yanımda, Gönüllüler sahada” şenlendirme projesiyle gönüllülere, "Afetler ve Korunma Bilinci" ile "Afetlerde İlk Yardım" eğitimi verilecek.

MANİSA-GENEL 9.08.2022 00:00:00 486 0
 Manisa

 

 

Türk Kızılay Manisa Şubesi ve Yeşilay Manisa Şubesi arasında “Yeşilay yanımda, Gönüllüler sahada” şenlendirme projesiyle gönüllülere, "Afetler ve Korunma Bilinci" ile "Afetlerde İlk Yardım" eğitimi verilecek.

 

Türk Kızılay Genel Merkezi tarafından onaylanan proje nedeniyle, Türk Kızılay Manisa Şubesi Gönüllü Merkezinde proje açıklaması düzenlendi.

 

“Yeşilay Yanımda, Gönüllüler Sahada” projesiyle 60 gönüllüye eğitimler verilecek.

 

Türk Kızılay ve Yeşilay iş birliğiyle hazırlanan projeyle ilgili konuşan, Yeşilay Ege Bölge Koordinatöre Salih Fulcun, "Türk Kızılay Genel Merkezine, Yeşilay Manisa Şubesi olarak geçen yıl yaptığımız başvuru uygun görülerek desteklendi. Bu noktada şenlendirme projesi adı altında, uzun yıllardır birlikte projeler yaptığımız Türk Kızılay Manisa Şubesi ile yapacak olduğumuz çalışmalarda bizlere güç katacak. Türk Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık beye, Yönetim kuruluna, Türk Kızılay Manisa Şube Başkanı Atilla Efendioğlu ve yönetimi ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.

 

Türk Kızılay Manisa Şube Başkanı Atilla Efendioğlu ise yaptığı açıklamada, Türkiye'nin iki güzide kuruluşu olan, Türk Kızılay ve Yeşilay'ın toplum yararına olan bu büyük projede el ele vermesinden dolayı memnun olduğunu söyledi.

 

İş birliği projesi ile gönüllülere verilecek eğitimlerle afetlere karşı toplumsal bilincin arttırılmasının hedeflendiğini dile getiren Efendioğlu, "Bugün burada toplumumuza yarar sağlayacak bir projeye başlayacak olduğumuzun müjdesini vermek istiyorum. Yeşilay Manisa Şubesinin sene başında, Türk Kızılay Genel Merkezi ile yaptığı protokol neticesinde şenlendirme projemize başlamış bulunuyoruz. Her iki kurumda ihtiyaç halinde omuz omuza çalışan, güçlerini birleştiren kurumlar. Bunu şimdi daha profesyonel, daha kurumsal, daha uzun süre ile toplumumuza fayda sağlamaya çalışıyoruz. Projemiz ile Kızılay ve Yeşilay gönüllülerinin bütünleşmesi, hem de iki kurum arasında birlik ve beraberliğin arttırılması, hem de enerjinin birleşerek daha büyük hala gelmesi için bir aradayız. İnşallah bu projelerimiz artarak devam edecek." şeklinde konuştu.

 

Proje açıklama programına, Türk Kızılay Manisa Şube Başkanı Atilla Efendioğlu, Yeşilay Ege Bölge Koordinatörü Salih Fulcun , Yeşilay Manisa Şube Başkanı Levent Akçalı ve Türk Kızılay Manisa Şubesi İl Yöneticisi Murat Köseler katıldı.


Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

Manisa’nın Sancaklı bölgesinde kiraz hasadı başladı.

Ramazan-29

Ramazan-28

Ramazan-26

  • Cuma 23.3 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 16.7 ° / 11 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 22.2 ° / 8.4 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.