Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

MANİSA E TİPİ KAPALI VE AÇIK CEZA İNFAZ KURUMUNDA 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ ANILDI 

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinlikleri kapsamında Manisa E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda düzenlenen etkinlikte şehit ve gaziler dualarla anıldı.

MANİSA-GENEL 29.07.2022 19:47:00 1425 0
 MANİSA E TİPİ KAPALI VE AÇIK CEZA İNFAZ KURUMUNDA 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ ANILDI 


 
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinlikleri kapsamında Manisa E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda düzenlenen etkinlikte şehit ve gaziler dualarla anıldı.

Ceza İnfaz Kurumundan sorumlu Cumhuriyet Savcısı Kamil Yılmaz, Kurum Müdürü Mehmet Akgüç, Manisa Şehzadeler İlçe Müftüsü Adem Dobur, kurum ikinci müdürleri ile çok sayıda personel ve hükümlü tutuklunun katıldığı etkinlik, şehitler anısına gerçekleştirilen saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. 


Şehzadeler İlçe Müftüsü Adem Dobur, İstiklal Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un İstiklal Marşı’nı yazmasının ardından söylediği “Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırtmasın.” sözüne atıfta bulunarak, “Rabbim Mehmet Akif’in duasını kabul etmiş çok şükür ki bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırtmamış, milletimiz 15 Temmuz günü kahramanca bir durum ortaya koymuş ve şehit kanları ile sulanmış bu topraklar 251 şehidini daha bağrına basmıştır, tüm şehitlerimizin mekânı cennet olsun.” dedi.  Yapılan konuşmanın ardından 15 Temmuz Şehitleri anısına Diyanet tarafından hazırlanan belgesel izlenmiş, şiir dinletisi gerçekleştirilmiştir. Gerçekleştirilen etkinliğin sonunda Akpınar Camii İmam Hatibi Cebrail Çelik tarafından Kur’an-ı Kerim tilaveti okundu, Ceza İnfaz Kurumunda şehitlerimiz için okunan Hatm-i Şeriflerin duası ile program son buldu.


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.