Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı, Vali Karadeniz Başkanlığında Gerçekleştirildi

İl genelinde yapılacak her türlü spor müsabakalarının sağlıklı bir şekilde kurallara uygun olarak yapılması için alınacak güvenlik tedbirlerinin görüşüldüğü İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı, Vali Yaşar Karadeniz başkanlığında ge

MANİSA - ASAYİŞ 8.08.2022 17:46:00 1109 0
 İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı, Vali Karadeniz Başkanlığında Gerçekleştirildi

 

İl genelinde yapılacak her türlü spor müsabakalarının sağlıklı bir şekilde kurallara uygun olarak yapılması için alınacak güvenlik tedbirlerinin görüşüldüğü İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı, Vali Yaşar Karadeniz başkanlığında gerçekleştirildi.

Şehzadeler Kaymakamlığı Toplantı Salonunda yapılan toplantıya Vali Yaşar Karadeniz’in yanı sıra Vali Yardımcısı Hayri Sandıkçı, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Selçuk Yıldırım, Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk ve kurul üyeleri katıldı.

Toplantıda, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı tarafından spor müsabakalarının güvenliğine ilişkin yapılan çalışmalar ile alınan tedbirlere ilişkin katılımcılara sunum eşliğinde bilgi verildi. 

Spor müsabakalarının güvenli bir şekilde gerçekleştirilmesi için müsabaka öncesi, esnası ve sonrasını kapsayan tüm tedbirlerin alınması, alınan tedbirlerin uygulamasında koordineli bir şekilde çalışılması ve herhangi bir aksaklığa meydan verilmemesi hususlarının değerlendirildiği toplantı, görüş ve önerilerin alınması ile sona erdi.

 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Cuma 23.4 ° / 12.1 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.2 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.