Bugün, 30 Nisan 2024 Salı

HASAN TÜREK ANILDI

Hasan Türek Anadolu Lisesini yapan ve Milli Eğitim Bakanlığına bağışlayan Hasan Türek’in 18 yıl dönümünde Hasan Türek Anadolu Lisesini öğrenci ve öğretmenleri tarafından mezarı başında  anıldı.

VEFAT 3.04.2023 12:41:00 2014 0
 HASAN TÜREK ANILDI

 

 

 

 

 

 

 

 

Hasan Türek Anadolu Lisesini yapan ve Milli Eğitim Bakanlığına bağışlayan Hasan Türek’in 18 yıl dönümünde Hasan Türek Anadolu Lisesini öğrenci ve öğretmenleri tarafından mezarı başında  anıldı. Anma programına Hasan Türek Anadolu Lisesi Müdürü Ömer Bozoğlu,Hasan Türek’in eşi Hikmet Türek, okul müdür yardımcıları, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Hasan Türek Anadolu Lisesi Müdürü Ömer Bozoğlu yaptığı açıklamada   iş insanı Hasan Türek’in  ölümünün 18. yıl dönümünde rahmetle andığını söyledi. Bozoğlu ” Okulumuzu yapan ve Milli Eğitim Bakanlığına bağışlayan iş insanı Hasan Türek ölümünün 18. yıl dönümünde öğrencilerimizle beraber mezarını ziyaret ettik. Rahmetli iş insanı hayırsever Hasan Türek’i mezarı başında andık dualar ettik. Hasan Türek’in eşi Hikmet Türek de bize eşlik etti. Hasan Türek mezarı başında geçen yılda anmıştık bu yılda andık. Gelecek yılda aynı şekilde öğrencilerimiz ile anacağız. Rahmetli Hasan Türek’in  eğitime yaptıklarından dolayı minnettarız. Mekanı cennet ruhu şad olsun” dedi.

Öğrenci, öğretmen ve katılımcılar dualar etti ve iş insanı Hasan Türek’in mezarına karanfil bırakıp program sona erdi.

 

 

 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

Anahtar Kelimeler: HASAN TÜREK ANILDI
  • Salı 23.3 ° / 12.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 24.8 ° / 13.3 ° false
  • Perşembe 24.1 ° / 12.6 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.