Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Gediz Anadolu Lisesilere Drama belgesi

Manisa’da Gediz Anadolu Lisesi öğrencilerine Müzik ve Gösteri Sanatları alanında açılan 120 saatlik Drama programını başarıyla bitiren öğrencilere kurs bitirme belgeleri takdim edildi.

13.06.2022 19:53:00 1403 0
 Gediz Anadolu Lisesilere Drama belgesi

 

Manisa’da Gediz Anadolu Lisesi öncülüğünde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı 75. Yıl Gençlik Merkezi ile Şehzadeler Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü destekleriyle Müzik ve Gösteri Sanatları alanında açılan 120 saatlik Drama programını başarıyla bitiren öğrencilere kurs bitirme belgeleri takdim edildi.

 

Okulda düzenlenen törene Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Faaliyetleri Şube Müdürü Özcan Pamuk, 75. Yıl Gençlik Merkezi Müdürü Ulaş Uçar, Şehzadeler Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Mustafa Tire, Genel Sanat Yönetmeni Deniz Bulut katıldı. Öğrenciler kurs kapsamında İsmet İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde ‘Kanlı Nigar’ oyununu sahnelemişti. Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü öğrencilere çeşitli spor malzemeleri hediye etti.

Öğrencileri tebrik eden Gediz Anadolu Lisesi Müdürü Bülent Tonoz, “Tiyatro faaliyeti bizim her sene yaptığımız bir faaliyet. Fakat bu senenin başında daha da ileriye gidebilmek ve daha güzel şeyleri yapabilmek adına Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Şehzadeler Halk Eğitim Merkezi ile birlikte üçlü bir ayak kuruldu. Ve uzun süreli çalışmanın sonunda çok güzel bir eser ortaya çıktı. Oyuncular çok yetenekliydi. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

Anahtar Kelimeler: gediz anadolu lisesilere drama belgesi
  • Pazar 31.1 ° / 17.6 ° false
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.