ÇİVİYİ SANATLA BULUŞTURUYORLAR

Yunusemre Belediyesi TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi’nde hem erkek hem bayanlara yönelik filografi kursu düzenleniyor. Kursta kursiyerler çiviyi sanata dönüştürüyor.

MANİSA- İLÇELER 24.10.2022 19:19:00 1455 0
  ÇİVİYİ SANATLA BULUŞTURUYORLAR

Yunusemre Belediyesi TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi, birbirinden farklı alanda verdiği kurslar ile vatandaşlara ulaşıyor. Yunusemre Halk Eğitim Merkezi’nden öğretmenlerin farklı alanlarda verdiği kurslara filografi de eklendi. TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi’nde hem erkek hem de bayanlara yönelik verilen filografi kursunda öğrenciler,  çiviyle birbirinden güzel eserler çıkartıyor. Yapılan kurslardan duydukları memnuniyeti dile getiren kursiyerler kendilerine bu imkânı verdikleri için Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’ye teşekkür etti. 

Manisa Aşık Veysel GESK, Goalball Şampiyonasında Sahaya Çıkıyor

Yeniden Refah Partisi’nden Yayla ve Kışla Köylerine Ziyaret: “Sorunların Takipçisiyiz”

Soma’ya Yeni Sosyal Mekân: Vargel Kafe Resmen Açıldı

Manisa FK’dan Transfer Bombaları: 8 Yeni İsimle Anlaşma Sağlandı

Manisa Büyükşehir’den Engelli Yurttaşa Umut Eli: “Bu Şehirde Kimse Yalnız Değil”

Manisa’da Yazın En Güzel Serinliği: Çocuklara Ücretsiz Portatif Havuz Keyfi

CHP’li Tahmilci’den Sert Tepki: “Bu Sessizlik İhanettir, Alın Teriyle Alay Edilmez”

Paşaköy FK'da Mutlu Çamlıyer dönemi

Anahtar Kelimeler: ÇİVİYİ SANATLA BULUŞTURUYORLAR
  • Pazar 37.5 ° / 21 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 35.5 ° / 20.8 ° Güneşli
  • Salı 35.2 ° / 21 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.