Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

Baybatur’dan afetzedeleri rahatlatan açıklama

Üreticilere geçmiş olsun dileklerini ileten Baybatur, “Şu anda hasar tespit çalışmaları yapılıyor. Tamamlanır tamamlanmaz hükümetimiz gereğini yapacaktır. Üreticilerimiz endişelenmesin” dedi.

MANİSA-GENEL 13.06.2022 09:10:00 446 0
  Baybatur’dan afetzedeleri rahatlatan açıklama

AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Sarıgöl ve Salihli’de etkili olan dolu yağışı ve şiddetli fırtına sonrası hasar gören bağlarda incelemelerde bulundu. Üreticilere geçmiş olsun dileklerini ileten Baybatur, “Şu anda hasar tespit çalışmaları yapılıyor. Tamamlanır tamamlanmaz hükümetimiz gereğini yapacaktır. Üreticilerimiz endişelenmesin” dedi.

Manisa’nın Sarıgöl ve Salihli ilçelerinde etkili olan dolu yağışı ve şiddetli fırtına üzüm bağlarında zarara yol açtı. Felaketin hemen ardından üzüm bağlarına giderek üreticilerle bir araya gelen AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, geçmiş olsun dileklerini iletti. Tarım İl Müdürü Metin Öztürk’le görüşerek sahada yürütülen hasar tespit çalışmaları hakkında bilgi alan Baybatur, üzüm üreticilerini dinlemesinin ardından açıklamalarda bulundu. Dolu ve fırtınanın Emcelli, Selimiye, Özpınar mahalleleri ve çevresinde yoğun olmak üzere Sarıgöl’ün büyük bir kısmında ve Salihli Kordon Mahallesi’nde etkili olduğunu aktaran Baybatur, tahmini 60 bin dönümlük arazide etkili olan afetin bağlarda  %10 ile %90 arasında hasara neden olduğunu söyledi. Tarım İl Müdürlüğü uzmanlarının sahada hasar tespit çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Baybatur, “Bağlarımızdaki hasar tespit çalışmaları tamamlanır tamamlanmaz hükümetimiz gereğini yapacaktır. Üreticilerimiz endişelenmesin” dedi.


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Çarşamba 24.4 ° / 10.3 ° false
  • Perşembe 25.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Cuma 32.4 ° / 16.1 ° false

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.