Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

BAŞKAN İKSİR “GİTTİĞİMİZ HER YERDE BÜYÜK BİR TEVECCÜHLE KARŞILANIYORUZ”

İYİ Parti Manisa İl Başkanı Av. Ali Zafer İksir, Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa 1. Sıra milletvekili adayları ile Soma ilçesinde ziyaretlerde bulundu

SİYASET 16.04.2023 00:00:00 2266 0
 BAŞKAN İKSİR “GİTTİĞİMİZ HER YERDE BÜYÜK BİR TEVECCÜHLE KARŞILANIYORUZ”

 

 

İYİ Parti Manisa İl Başkanı Av. Ali Zafer İksir, Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa 1. Sıra milletvekili adayı Şenol Sunat, 3. Sıra milletvekili adayı Av. Filiz Tuğçe Ayrancı İplikçi, 4. Sıra milletvekili adayı Prof.Dr Mehmet Koç, 5. Sıra milletvekili adayı Op. Dr Gürhan Özcan, 7.sıra milletvekili adayı Av. Aslı Öz, 8. Sıra milletvekili adayı Emekli Savcı Kazım Özsoy, 9. Sıra milletvekili adayı Sosyal Hizmet Uzmanı Birgül Bozkurt ve 10.sıra milletvekili adayı mühendis Mehmet Doğan ile birlikte Soma ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

Gittikleri her yerde teveccühle karşılandıklarını söyleyen İksir, “Vatandaşımız büyük değişim için artık gün sayıyor. Gittiğimiz her yerde büyük teveccühle karşılanıyoruz.” dedi.

 

 

“14 MAYIS GÜNÜNE KADAR TÜM GÜCÜMÜZLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDİP, MANİSA’DA BİRİNCİ PARTİ OLACAĞIZ”

 

İYİ Parti Manisa İl Başkanı Av. Ali Zafer İksir, Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa 1. Sıra milletvekili adayı Şenol Sunat, 3. Sıra milletvekili adayı Av. Filiz Tuğçe Ayrancı İplikçi, 4. Sıra milletvekili adayı Prof.Dr Mehmet Koç, 5. Sıra milletvekili adayı Op. Dr Gürhan Özcan, 7.sıra milletvekili adayı Av. Aslı Öz, 8. Sıra milletvekili adayı Emekli Savcı Kazım Özsoy, 9. Sıra milletvekili adayı Sosyal Hizmet Uzmanı Birgül Bozkurt ve 10.sıra milletvekili adayı mühendis Mehmet Doğan ile birlikte Soma ilçesinde ziyaretlerde bulundu.Soma Maden Şehitliği,Ticaret borsası, Esnaf ve sanatkarlar odası, Karacahisar mahalle ziyareti çarşı ve cuma pazarı esnaf ziyareti, Dursunbeyliler derneği iftarı ve Ertuğrul Gazi Derneğini ziyaret eden İYİ Parti heyeti sahadan ve STK ziyaretlerinden memnun ayrıldı.

Başkan İksir yaptığı kısa açıklamada” Bugün Soma’da yoğun ve güzel bir program gerçekleştirdik. Milletvekili adaylarımızla birlikte gerçekleştirdiğimiz STK, mahalle ve esnaf ziyaretlerinde gördük ki vatandaşımız büyük değişim için artık gün sayıyor. Gittiğimiz her yerde büyük teveccühle karşılanıyoruz. Bizler de İYİ Parti olarak 14 Mayıs gününe kadar tüm gücümüzle çalışmaya devam edip, Manisa’da birinci parti olacağız” dedi.

SOMA MADEN ŞEHİTLİĞİNE ZİYARET

 

İYİ Parti heyeti Soma programına maden şehitliğini ziyaret ederek başladı. Yaşanan elim kazada şehit olan 301 madencinin yattığı şehitlik ziyaretinde kuran tilaveti okutularak ve dualar edildi.

1.SIRA ADAYI ŞENOL SUNAT’IN KÖYÜNE ZİYARET

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve 1. Sıra milletvekili adayı Şenol Sunat’ın memleketi olan Karacahisar mahallesine de ziyaret gerçekleştiren heyet köylülerle bir araya geldi. Akrabaları ve köylülerle hasret giderip, sohbet eden Sunat aile büyüklerinin kabirlerini de ziyaret ederek dua etti.

PAZAR VE ÇARŞI ESNAFINI DİNLEDİLER

Cuma pazarını ziyaret eden heyet pazarcı esnafı ve vatandaşların dertlerini dinledi. İYİ Partinin ekonomi ve tarım politikalarını vatandaşlara aktaran milletvekili adayları 15 Mayıs’ın şafağında bu kötü günlerin biteceğini üreticinin de , esnafın da, vatandaşın da derin bir nefes alacağını söyledi.

İYİ PARTİ MANİSA 1. SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI ŞENOL SUNAT “BU UCUBE SİSTEMDEN KURTULUP GÜÇLENDİRİLMİŞ PARLAMENTER SİSTEME GEÇECEĞİZ.”

Akşam Ertuğrul Gazi derneğini ziyaret eden heyet yoğun bir kalabalıkla karşılandı. Sohbet havasında geçen buluşmada söz alan Sunat, “ Ülkenin geleceği için artık bu sistemden kurtulmalıyız. Bir kişinin her kararı aldığı yapı sağlıklı bir yapı değildir. 14 Mayıs günü sandıkta kazanarak, bu ucube sistemden kurtulup Güçlendirilmiş Parlamenter Sisteme geçeceğiz.” Dedi.

ERYILMAZ VE ŞIKTAŞLI’DA ÇALIŞMALARINA DEVAM ETTİ.

Soma programına katılmayan 2. Sıra milletvekili adayı Hasan Eryılmaz Yunusemre ilçesinde, 6.sıra milletvekili adayı Orkun Şıktaşlı ise Şehzadeler ilçesinde yaptıkları programlarla çalışmalarını sürdürdü.

 


 


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Perşembe 25.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Cuma 32.4 ° / 16.1 ° false
  • Cumartesi 32.9 ° / 18.3 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.