BAL BARAJ MAÇI TURGUTLU 7 EYLÜL STADI'NDA OYNAYACAK

Bölgesel Amatör Ligde Manisa Sanayi Yıldızspor, Süper Amatör Ligi Play-Off etabını ikinci tamamlayan Tenekecioğlu Alaşehir Belediyespor arasındaki baraj maçı Turgutlu 7 Eylül Stadı'nda oynanacak.

MANİSA-AMATÖR FUTBOL 19.04.2023 15:00:00 2015 0
 BAL BARAJ MAÇI  TURGUTLU 7 EYLÜL STADI

 

 

Bölgesel Amatör Lig ekibi Manisa Sanayi Yıldızspor Süper Amatör Ligi Play-Off etabını ikinci tamamlayan Tenekecioğlu Alaşehir Belediyespor ile oynayacağı baraj karşılaşmasının toplantısı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nda yapıldı. 
Toplantıya ASKF Başkanı Erol Timur, Futbol İl Temsilcisi Behçet Atlı, Kulüp Başkanımız Erhan Yıldız ve yöneticilerimiz, Alaşehir Belediyespor temsilcisi Mustafa Kayacık ve yöneticileri katıldı. Yapılan görüşmeler sonrası Manisa Sanayi Yıldızspor ile Tenekecioğlu Alaşehir Belediyespor ile yapacağı müsabaka 30 Nisan Pazar günü saat 15.00’te Turgutlu Yedi Eylül Stadı'nda oynaması kararlaştırıldı.

 

Gülşah Durbay için Fatih Sergi Salonu’nda taziye

Mali Müşavirlerden Hükümete Acil Çağrı: 586 Sayılı Tebliğ Geri Çekilsin

BİLSEM Öğrencilerinden Eğlenerek Öğreten Afet Farkındalığı Oyunu

Aile Hekimleri Manisa'da SES Yükseltti

Berberler ve Kuaförler Odası Seçimi İçin Kritik Hamle

Özdağ’dan Gülşah Durbay için: “Manisa başın sağ olsun”

Akhisar Belediyesi Aralık Meclisi ikinci oturumu yapıldı

Başkan Gülşah Durbay’a Topuklu Efe'ye Son Veda Şehzadeler’de

Anahtar Kelimeler: BARAJ TURGUTLU EYLÜL STADI' OYNAYACAK
  • Çarşamba 4.9 ° / -1.5 ° Güneşli
  • Perşembe 5.7 ° / -1.7 ° Güneşli
  • Cuma 7.1 ° / -0.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.