3 KATRİLYON DOLARLIK MADENLERİMİZ PEŞKEŞ ÇEKİLİYOR !

0

SİYASET 29.05.2021 00:07:05 1465 0
3 KATRİLYON DOLARLIK MADENLERİMİZ PEŞKEŞ ÇEKİLİYOR !

 

 

Türkiye gündemini meşgul eden “128 milyar dolar nerede” tartışmaları ile ilgili gazeteciler Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Baş’a fikirlerini sordu.

 

“Bende değil” diyerek espirili bir başlangıç yapan Hüseyin Baş şöyle devam etti:

“128 milyar dolar nerede sorusu aslında sloganik bir ifade. Aslında ekonominin geldiği noktayı kaç tane 128 milyar dolarla izah ederiz bilemiyorum. Çünkü gerçekten parti olarak bunu çok defa söyledik; Türkiye’nin yer altı rezervleri 3 katrilyon dolar. Onlarca yüzlerce 128 milyar dolar eder. Bunları biz şu anda milyar milyar yabancılara peşkeş çekiyoruz. Türk Milleti bundan faydalanamıyor.”

 

Lozan’da madenlerle ilgili gizli madde iddiası

 

Madenlerimizi Lozan Antlaşması’ndaki gizli madde sebebi ile çıkaramadığımız iddiasına sert tepki gösteren BTP Lideri Hüseyin Baş, “Lozan’da gizli bir madde varmış, o yüzden biz madenleri çıkaramıyormuşuz. Böyle yalan böyle alakasız böyle saçma sapan iddialar ortada dolaştı. Türkiye’nin madenleri bildiğiniz peşkeş çekiliyor. Buna bir dur dememiz lazım” ifadelerini kullandı.

Manisa Gazeteciler Cemiyeti ile İlkserver Arasında Dijital İş Birliği Protokolü

MCBÜ’de TUSAŞ Genel Müdürü Dr. Mehmet Demiroğlu “Dönüşümü Yönetmek” Konulu Konferans Verdi

Turgutlu Belediyesinden Çöp Ev Temizliği

Manisa’ya Şehit Ateşi Düştü

Manisa’da İŞKUR, SGK ve Yeşilay’dan Vatandaşlara Bilgilendirme Toplantısı

Yusuf Atılgan Roman Ödülü’nün Sahibi Gönül Çatalca Oldu

Başkan Balaban’dan Gençlere: “Başarının Sırrı Çalışmaktan Geçer”

Atatürk’ün Manisa’ya Teşrifinin 100. Yılı Törenlerle Anıldı

  • Cumartesi 18.2 ° / 8.4 ° Güneşli
  • Pazar 16.3 ° / 5.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 15.1 ° / 4.3 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.