3.KADEME JUDO ANTRENÖRLÜK KURSU MANİSA'DA YAPILDI

1

SPOR 19.10.2021 00:18:40 1668 0
3.KADEME JUDO ANTRENÖRLÜK KURSU MANİSA



Manisa judoda önemli bir kursa ev sahipliği yaptı.  3.kademe Judo antrenör kursuna 42 kursiyer  katıldı.

Manisa Yener Kahyalar Spor Salonunda açılan kursun bakanlık temsilciliği görevini Hülya Demiralay Baş (Manisa), Kurs Yöneticiliğini Manisa Judo İl Temsilcisi Serhat Demir yaparken, kurs eğitmenliklerini TJF Eğitim Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz (Balıkesir), TJF Eğitim Kurulu Üyesi Gökhan Çelik(Burdur), TJF Eğitim Kurulu Üyesi Fatih Akcan(Manisa) yaptı.

Kurs ile ilgili olarak TJF Eğitim Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz yaptığı açıklamada, bu kursların 6-18 Ekim tarihleri arasında yapıldığını ifade ederek “6-11 Ekim tarihleri arasında online  derslerimiz yaptık.13-18 Ekim  tarihleri arsında da Manisa ilimizde uygulamalı eğitimlerimizi yapıyoruz. Türkiye’mizim çeşitli illerinde 42  kursiyerin katılımıile desrlerimizi yapıyoruz.17-18 Ekim  2021 tarihleri arsında da uygulamalı sınavlarımızı yaparak kusu tamamlayacağız. Kürsü tamamlayan antrenörlerimiz 3.kademe judo antrenörü olarak illerinde ve ülkemizi ulusal ve uluslararası müsabakalarda temsil edecek ve inşallah şampiyon sporcular yetiştirecekler. “dedi.


 

Başkan Balaban Gülbahçe Mahallesi’nde vatandaşla buluştu

Büyükşehir’den 63 tarım kooperatifine 57 milyon destek

Refika–Mehmet Kayahan ASM ve 112 Acil hizmete açıldı

Bangsamoro Türk Eğitim Akademisi Üniversitesi Yükseliyor

Rahime Ecerbilgiç projelerini sahada esnafla paylaşmaya devam ediyor

Büyükşehirden Akhisarlı üreticiye 29 bin fidan desteği

Çetin Akın: “Bize o teklifi yapacak cüreti gösteremezler”

Ülkü Ocakları Akhisar’dan “Hüseyin Nihal Atsız” semineri

  • Pazar 6.2 ° / -0.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 6.4 ° / 0 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.