Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Manisa Vali Vekili   Hayri SANDIKÇI 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı yayınladı.

MANİSA-GENEL 28.10.2022 18:19:00 1052 0
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

 

 

 

Bağımsızlığından asla taviz vermeden yaşamış Aziz Türk Milletinin yeniden dirilişinin simgesi olan Cumhuriyetimizin 99. kuruluşunun yıldönümünü kutlamanın gururunu ve heyecanını yaşıyoruz.

Cumhuriyet, bu coğrafyada, milletimizin varoluş mücadelesinin en anlamlı eseri ve bağımsızlığına sahip çıkma kararlılığının en güçlü ifadesidir. Bu azimle yıllarca savaşan ve haklı mücadelesinden örnek bir zaferle çıkan Türk Milleti, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde bağımsız, güçlü ve çağdaş bir devlet olmayı başarmıştır.

Dün olduğu gibi bugün de büyük devlet olmanın şuur ve haysiyetine sahip olan milletimiz; birlik ve beraberliğini bozmak isteyenlerin, geleceğini karartmaya teşebbüs edenlerin hesaplarını daima hezimete uğratmıştır ve uğratacaktır. Zira İstiklal Harbimizi zafere taşıyan, Cumhuriyetimize hayat veren ruh, tıpkı 99 yıl önce olduğu gibi bugün de dipdiri yaşamaktadır.

Bu duygu ve düşüncelerle bizlere Cumhuriyeti armağan eden, Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, bu toprakları bize vatan yapan aziz şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor,  tüm halkımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyorum.

 


                                                                                  


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

Anahtar Kelimeler: Cumhuriyet Bayramı Mesajı
  • Pazartesi 22.9 ° / 10.7 ° Güneşli
  • Salı 22.7 ° / 7.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.4 ° / 10.3 ° false

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.