23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Manisa’da Dr. Ömer Faruk Meriç İlkokulu-Ortaokulu’nda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı.

MANİSA-GENEL 23.04.2024 13:07:00 2994 0
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Manisa’da Dr. Ömer Faruk Meriç İlkokulu-Ortaokulu’nda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı. 

 

Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104. Yıldönümü kapsamında Türkiye genelinde olduğu gibi Manisa’da da okullarda çeşitli törenler gerçekleşti. Şehzadeler ilçesinde 750 öğrencinin eğitim gördüğü Dr. Ömer Faruk Meriç İlkokulu-Ortaokulu’nda öğrenciler öğretmenleri eşliğinde birbirinden renkli kıyafetlerle muhteşem gösteriler gerçekleştirdiler. Çocukların bayram coşkusuna velilerde eşlik etti. Okul bahçesinde düzenlenen programa Okul Müdürü Hayati Karaca Ahmet Bedevi Mahalle Muhtarı Turan Şahin de katıldı.

Manisa Meclisi Temmuz’da Toplandı: Hizmet, Anma ve Vefa Mesajları

Akhisar’da Uyuşturucu Operasyonu: 3 Kişi Tutuklandı

Başkan Dutlulu: “Bütçenin Tamamı 17 İlçe İçin Harcanacak”

Başkan Yardımcısı Kıran, Yol Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Turgutlu Belediyesi’nden Geleneksel Aşure Hayrı

Manisa’da Asfalt Seferberliği: Kazım Karabekir ve Yaraşlı’ya Yeni Yol

Akhisar, Şehit Fikret Mangura’yı Dualarla Karşıladı

Manisa FK, Afyonkarahisar Kampına Başladı

  • Çarşamba 40.8 ° / 20.9 ° Güneşli
  • Perşembe 39.5 ° / 22 ° Güneşli
  • Cuma 36.8 ° / 18.3 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.