23 Nisan Futbol Turnuvası 'Mahallede Maç Var'  Manisa'da başladı

0

MANİSA -SPOR 23.02.2022 18:54:28 1448 0
23 Nisan Futbol Turnuvası


Türkiye Büyük Millet Meclisi, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı ortaklığıyla düzenlenen 23 Nisan Futbol Turnuvası 'Mahallede Maç Var' etkinliği Spor Hizmetleri Müdürü Mustafa Buldu, Spor Faaliyetleri Şube Müdürü Ufuk Özlen Okul Sporları Şube Müdürü Fatih Umut Altınışık, Manisa Askf Başkanı Erol Timur, Manisa’da Manisa Futbol İl temsilcisi Erol Timur, Gençlik ve Spor İl Müdürü sporcu ve ailelerin katılımı ile birlikte seremoni düzenlendi.

Spor sevgisi olan her çocuğun rahatlıkla erişebildiği mahalle futbolunun heyecan ve saflığını 23 Nisan ruhu ile birleştirerek bütün ülke çocuklarına yayma amacıyla başlatılan 23 Nisan Futbol Turnuvası 'Mahallede Maç Var' etkinliği Manisa Şehzadeler Belediyesi Kasap Emin Kaçar Spor Tesislerinde yapılan başlama  vuruşu ile müsabakalar başladı.
 2 Mart’ta finali oynanacak olan turnuvanın fikstürü ise şöyle:



 

Başkan Balaban Gülbahçe Mahallesi’nde vatandaşla buluştu

Büyükşehir’den 63 tarım kooperatifine 57 milyon destek

Refika–Mehmet Kayahan ASM ve 112 Acil hizmete açıldı

Bangsamoro Türk Eğitim Akademisi Üniversitesi Yükseliyor

Rahime Ecerbilgiç projelerini sahada esnafla paylaşmaya devam ediyor

Büyükşehirden Akhisarlı üreticiye 29 bin fidan desteği

Çetin Akın: “Bize o teklifi yapacak cüreti gösteremezler”

Ülkü Ocakları Akhisar’dan “Hüseyin Nihal Atsız” semineri

  • Pazar 6.2 ° / -0.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 6.4 ° / 0 ° Güneşli
  • Salı 4.7 ° / -0.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.