Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

2020 EURO?

1

SPOR 17.03.2020 10:18:24 854 0
2020 EURO?
Avrupa futbolunun patronları bir video konferans ile bir araya gelecek ve UEFA turnuvalarının bu sezonki kaderini belirleyecek. Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle dünya genelinde hayat adeta durmuş durumda ve bu durum spor organizasyonlarını da etkiledi. Avrupa'nın 5 büyük ligi ertelendi. Önde gelen ligler arasında sadece Süper Lig ve Rusya Premier Ligi oynanmaya devam ediyor. Bu gelişmelerle birlikte UEFA, Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi'nde bu hafta oynanması gereken maçlar ile çeyrek final kuralarını ertelemiş ve 17 Mart Salı günü üye federasyonlarla bir toplantı gerçekleştirileceğini duyurmuştu. Ne karar alınacak? Bu sezon Avrupa'nın 12 farklı şehrinde yapılması planlanan EURO 2020'nin bir yıl ertelenmesi bekleniyor. Bu olası kararla birlikte liglerin yaz aylarında bitirilmesi hedefleniyor. Daha düşük bir ihtimal de olsa turnuvanın bu yılın aralık ayına ertelenmesi de gündemde. Organizasyonun tamamen iptali ise dile getirilen seçenekler arasında ön plana çıkmıyor. 2021'nin bahar ve yaz aylarında oynanması gereken diğer UEFA turnuvaları Avrupa Kadınlar Futbol Şampiyonası, Uluslar Ligi ve U21 Avrupa Şampiyonası. Kurum EURO 2020'nin ertelenmesiyle birlikte bu turnuvaların da oynanabilmesi için çözümler üretmek zorunda.

Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

Anahtar Kelimeler: 2020-euro
  • Pazar 31.1 ° / 17.6 ° false
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.