11 Mayıs'a kadar durduruldu! Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü'nden yeni karar

1

GÜNDEM 27.04.2020 17:46:16 1180 0
11 Mayıs

İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü, iller arasındaki adres bildirimi tescil işlemlerini, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını ile mücadele kapsamında alınan tedbirler doğrultusunda 11 Mayıs'a kadar durdurdu.

Genel Müdürlükten yapılan açıklamada, 'Salgın yayılımının en aza indirilmesi amacıyla nüfus müdürlüklerimiz ve e-Devlet portalı üzerinden yapılan iller arasındaki adres bildiriminin tescil işlemleri 11 Mayıs tarihine kadar durdurulmuştur.' ifadeleri kullanıldı.

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğünce, iller arasındaki adres bildirimi tescil işlemleri ilk olarak 27 Nisan'a kadar durdurulmuştu. Ancak alınan yeni kararla birlikte nüfus müdürlükleri ve e-Devlet portalı üzerinden yapılan iller arasındaki adres bildirimi tescil işlemleri 11 Mayıs'a kadar uzatılmış oldu.

alanya bayan escort

Turgutlu’da kaldırım işgallerine ortak denetim

Gülşah Durbay için taziye dualarla sona erdi

Gülşah Durbay için Fatih Sergi Salonu’nda taziye

Mali Müşavirlerden Hükümete Acil Çağrı: 586 Sayılı Tebliğ Geri Çekilsin

BİLSEM Öğrencilerinden Eğlenerek Öğreten Afet Farkındalığı Oyunu

Aile Hekimleri Manisa'da SES Yükseltti

Berberler ve Kuaförler Odası Seçimi İçin Kritik Hamle

Özdağ’dan Gülşah Durbay için: “Manisa başın sağ olsun”

  • Çarşamba 4.9 ° / -1.5 ° Güneşli
  • Perşembe 5.7 ° / -1.7 ° Güneşli
  • Cuma 7.1 ° / -0.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.