Tarih: 04.01.2022 09:08

KAYAKLI KOŞUDA OLİMPİYAT KADROSU BELLİ OLDU

Facebook Twitter Linked-in




Kayaklı Koşu branşında ülkemizi Pekin'de temsil edecek sporcuların belirleneceği Olimpik Seçme müsabakaları Erzurum Kandilli'de gerçekleşti. Toplam 9 sporcunun katıldığı kadınlarda iki günün birincisi Ayşenur Duman ve ikincisi Özlem Ceren Dursun olimpiyatlara gitmeye hak kazanan sporcular oldu.
14 sporcunun katıldığı erkeklerde ise iki günün birincisi olma başarısı gösteren Yusuf Emre Fırat ülkemizi Pekin Kış Olimpiyat Oyunlarında temsil etmeye hak kazandı.
Pekin Olimpiyat kadrosuna dahil olan sporcuları kutlayan Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Ali Oto,' Kayakla Atlama, Alp Disiplininin ardından Kayaklı Koşuda da olimpik sporcularımız belli oldu. Seçme yarışlarına katılan tüm sporcularımıza ve olimpiyat kadrosuna girme başarısı gösteren Ayşenur Duman, Özlem Ceren Dursun ve Yusuf Emre Fırat'ı tebrik ediyorum. Antrenörlerini ve kulüplerini de ayrıca tebrik ediyorum. Sporcularımızın ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğine yürekten inanıyorum' diye konuştu.
Bir 4 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir
 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —