Bugün, 2 Haziran 2024 Pazar

Eski Dostların Buluşması!

1

SPOR 15.11.2016 13:04:02 885 0
Eski Dostların Buluşması!

3.5 sezon aralıksız çalıştırdığı yeşil siyahlı ekibi 2011-12'de Süper Lig'e çıkarıp başarıdan başarıya taşıyan Hamza Hamzaoğlu, bu kez Bursaspor'un teknik patronu kimliği ile Akhisar Belediyespor'a rakip olacak. Bursaspor'u 10 maçta 6 galibiyet 2 beraberlik 2 yenilgiyle 4'üncü sıraya taşıyan Hamzaoğlu, eski takımı karşısında 7'nci galibiyet için ter dökecek.

 Bursa'daki randevuda Hamzaoğlu'nun duygularına ortak olacak 3 isim daha var. Tükenmeye yüz tutmuş kariyerini Akhisar Belediyespor formasıyla parlatıp A Milli Takım'a seçildikten sonra Galatasaray'a transfer olan Bilal Kısa, cumartesi günü Bursaspor formasıyla sahada olacak.

Vasat bir futbolcu gözüyle bakılırken Akhisar Belediyespor'da formunun zirvesine çıkıp bu sezon başında Bursaspor'un yolunu tutan Merter ve Akhisar Belediyespor'un yine bu sezon rakibine kaptırdığı İsmail Konuk da eski takımlarına rakip olmanın heyecanını yaşayacak.

SPOR SERVİSİ


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

Anahtar Kelimeler: eski-dostlarin-bulusmasi
  • Pazar 34 ° / 17.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 36.4 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Salı 37.3 ° / 21.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.